Utama >> Kaséhatan >> Bubuk Kafein Tiasa Maéhan: 5 Fakta Gancang Anu Anjeun Kedah Terang

Bubuk Kafein Tiasa Maéhan: 5 Fakta Gancang Anu Anjeun Kedah Terang

bahaya kafein bubuk

Hiji rumaja Ohio maot dina bulan Méi tina nginum kafein bubuk murni. FDA parantos ngaluarkeun peringatan ngeunaan bahaya bahaya suplemén anu sigana henteu bahaya. Ieu anu anjeun kedah terang:



1. Hiji Séndok téh Bubuk Kafein = 25 Cangkir Kopi

bahaya kafein bubuk



Bubuk kafein mangrupikeun 100% kafein, janten jalma nganggap enteng kumaha kuatna. Malah séndok téh cekap pikeun masihan anjeun tingkat toksin kafein.

2. FDA Awas Ngalawan Kafein tipung

peringatan bubuk kafein fda



Kusabab kamungkinan overdosis teu kahaja, F DA nunjukkeun yén konsumén ulah aya anu ngagaleuh sareng nganggo bubuk kafein. Kusabab éta diklasifikasikeun salaku suplemén, éta henteu diatur ku pamaréntah.

3. Rumaja Nganggo Kaféin Murni kanggo Berat, Énergi, sareng Pesta

bahaya bubuk kafein

Numutkeun ka sababaraha dokter rohangan darurat , nonoman sareng nonoman ngora katarik ngagunakeun kafein tipung pikeun dorongan tanaga, salaku stimulan partying, atanapi salaku cara pikeun leungit beurat.



4. Ngahéot Kafein tipung Mangrupikeun Tren Anyar

trend kafein bubuk

Nonoman sareng nonoman déwasa ayeuna ngahuleng kafein bubuk sapertos kokain, numutkeun sababaraha rupa laporan warta . Bahkan aya pidéo youtube anu ngajelaskeun sareng nunjukkeun cara ngintip kafein ngalangkungan tagihan anu digulung. Budak ngora tétéla nganggo bubuk kafein dina harepan mabok langkung gancang sareng tetep mabok langkung lami.

5. Gejala Overdosis Kafein

gejala overdosis kafein



Numutkeun kana FDA, gejala overdosis kafein kalebet:

  • Detak jantung gancang atanapi henteu leres
  • Sébut
  • Muntah
  • Birit
  • Kaguguhan atanapi Disorientasi

Kéngingkeun naséhat médis langsung upami anjeun pikir anjeun ngalaman overdosis kafein.




Maca Langkung Tina beurat

Kasus Mimiti Virus Chikungunya Dikontrak di A.S.



Maca Langkung Tina beurat

Wabah Ebola Ayeuna 'Teu Terkendali'



Maca Langkung Tina beurat

Dr Oz Ditaroskeun sareng Dikritik ku Sénat ngeunaan Penipuan Diét

Maca Langkung Tina beurat

Kasalametan Rokok E: Naon Anu Anjeun Kedah Terang