Utama >> Komunitas >> Ulasan SingleCare pangsaéna dina bulan Nopémber

Ulasan SingleCare pangsaéna dina bulan Nopémber

Ulasan SingleCare pangsaéna dina bulan NopémberKomunitas

Nopémber mangrupikeun Bulan Diabetes Nasional, sareng SingleCare ningkatkeun kasadaran ngeunaan kondisina. Naha anjeun terang yén anjeun apotéker tiasa masihan anjeun panduan pikeun ngatur diabetes ? Sareng éta aya sababaraha aplikasi pikeun ngabantosan anjeun pikeun ngawaskeunana ? Bulan ieu-sareng salawasna-kami didédikasikeun pikeun ngabantosan anjeun ngahémat pangobatan diabetes sapertos hemat kahirupan insulin atawa metformin .

Éta ogé mimiti usum liburan, sareng sabulan pikeun nunjukkeun rasa syukur. Thanksgiving ieu, kami ngucap sukur pikeun palanggan sapertos anjeun! Ieu carita tabungan resép karesep urang bulan ayeuna.



Gampang pisan ngagunakeun diskon ieu di CVS. Kuring ngahémat $ 56,00 dina biaya resép, hatur nuhun parantos diskon ieu kanggo resép.



Kuring parantos mayar seueur resep kuring unggal bulan. Abdi nguping ngeunaan SingleCare dina TV janten kuring mutuskeun pikeun ngecék éta. Kuring nyitak kupon tina online sareng nyandak kana apoték kuring. Aranjeunna nyeken kupon sareng éta nyandak rada kaluar tina resép kuring ka mana éta langkung meujeuhna. Ayeuna kuring sanggup nyayogikeun resép kuring.

Kuring kantos pikir asuransi kasehatan kuring masihan kuring harga anu pangsaéna pikeun resép kuring. Abdi kantos mayar $ 54,00 sasasih pikeun pasokan 30 dinten tina 4 resép. Kuring asup kana SingleCare sareng ngagaduhan pasokan 60 dinten tina 4 resép anu sami pikeun $ 46,00.



Naha anjeun siap hémat nganggo SingleCare? Milarian singlecare.com pikeun harga anu pangsaéna pikeun médis anjeun, atanapi unduh aplikasi kami di App Store atawa Google Play . Teras, bawa kupon anjeun (atanapi telepon!) Ka apoték sareng nunjukkeun tukang ubar anjeun. Komo leuwih alus? Upami anjeun langkung resep henteu angkat ka apoték ayeuna, urang tiasa ngabantosan anjeun kéngingkeun meds dikirimkeun kana panto anjeun .

Anjeun ngahémat kami sakitar satengah harga pangobatan anu henteu katutup ku Medicare. Éta gedéna sakitar $ 250 ngahémat.

Kuring mimiti diajar ngeunaan SingleCare tina komérsial Martin Sheen. Éta pikaseurieun (I was a fan fan of West Wing). Pokokna, kuring mariksa halaman wéb. Abdi nyandak tilu rx anu lumayan mahal pikeun kuring. Kuring gaduh Medicare, tapi SingleCare nutupan waé (kacuali CVS lokal kuring, aranjeunna keukeuh nganggo asuransi kuring.) Kuring ngalih apoték. Resep kuring sacara rutin hargana $ 48, $ 37 & $ 32. Ngaliwatan SingleCare kuring mayar $ 13, $ 9 & $ 7. Abdi resep ngagunakeun SingleCare sareng bakal teras tumerapna. Disarankeun pisan.



Gaduh carita tabungan nyalira? Kami resep ngadangukeunana! Anjeun tiasa ngahubungi kami langsung di 1-844-234-3057, atanapi tinggalkeun ulasan SingleCare pikeun Facebook , Instagram , Twitter , atanapi Trustpilot .