Pendaptaran terbuka ACA: Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan rencana kaséhatan 2021

Mangsa pendaptaran terbuka ACA bénten sareng nagara ka nagara. Anjeun kedah daptar ku tenggat waktos atanapi résiko kaleungitan sinyalna kasehatan dugi ka pendaptaran terbuka salajengna.

Naha anjeun siap pikeun biaya Podomoro nalika pangsiun?

Pensiunan kedah ngajaga asuransi kasihatan saatos pangsiun. Rencanana biaya Podomoro nalika pangsiun ku diajar pilihan naon anu sayogi pikeun anjeun.

Ieu mangrupikeun pilihan asuransi kaséhatan anu pangsaéna pikeun anu padamelan nyalira

Damel swasta? Milarian pilihan asuransi kasihatan di dieu sareng diajar naon anu kedah diperhatoskeun sateuacan milih rencana asuransi kasihatan mandiri anu hadé pikeun anjeun.

Pangguna SingleCare ningali tabungan panglobana pikeun 10 ubar ieu

SingleCare ngagaduhan hemat resép pikeun rébuan ubar. Ieu mangrupikeun 10 pangobatan anu paling tiasa anjeun simpen kalayan kartu diskon resép kami.

RxSense kéngingkeun pangajén Startup Best America urang 2021

RxSense namina salah sahiji dunungan pangsaéna tina 500 ngamimitian. Reputasi, kapuasan pagawé, sareng kamekaran perusahaan mangrupikeun kriteria kanggo penghargaan Forbes.

Obat pang populerna di SingleCare dina Méi

Pamblokir béta sareng pangobatan tiroid ngahémat kahirupan sapanjang taun. Janten naha aya deui eusian resép dina akhir usum tiis sareng flu? Ahli nerangkeun.

Obat pang populerna di SingleCare dina April

Pangobatan tekanan darah tinggi mangrupikeun ubar anu paling populér dieusian ku SingleCare dina April. Kunaon Seueur jalma gaduh hipertensi.

Naha kuring tiasa nganggo SingleCare dina ubar mérek?

Obat generik tiasa langkung saé 85% tibatan nami mérek, tapi kadang generik henteu sayogi. Diajar kumaha ngagunakeun SingleCare pikeun ngahémat artos dina ubar mérek.

Sakumaha seueur biaya pengobatan kanker payudara di A.S.

Biaya pangubaran kanker payudara diperkirakeun $ 20.000 dugi ka $ 100.000, tapi beda-beda dumasar kana jinis pangobatan sareng tahapan kanker. Kami ngarobih biaya kanker sareng masihan anjeun 5 cara pikeun ngahémat.

Naha kuring tiasa nganggo SingleCare upami kuring nuju di Medicare?

Anjeun tiasa nganggo kartu tabungan apoték urang sanaos anjeun kéngingkeun kauntungan Medicare. Éta henteu haram, atanapi ngalanggar aturan. Kieu carana.

Naon asuransi kaséhatan bencana?

Upami anjeun henteu mampuh asuransi tradisional, aya pilihan sanésna: asuransi kaséhatan musibah. Kieu kumaha terang naha éta cocog pikeun anjeun.

CEO SingleCare Rick Bates naha anjeunna ngamimitian SingleCare

Kaayaan Podomoro di Amérika Serikat rumit sareng robih-na anu dituturkeun CEO SingleCare Rick Bates ngeunaan Radio Consumerism HealthCare.

Sadaya ubar dina SingleCare kirang ti $ 10

Kéngingkeun resép $ 10 kalayan SingleCare kalebet antibiotik, ubar alergi, pangobatan tekanan darah, sareng seueur deui. Milarian ampir 50 resép murah.

25 pangobatan anu paling murah dina SingleCare

Milari pangobatan Rx anu murah? Ieu mangrupikeun resép anu paling murah anu anjeun tiasa kéngingkeun kupon SingleCare, anu gratis sareng tiasa dianggo deui dina unggal ngeusian deui.

Ieu mangrupikeun kelas ubar anu paling dieusian dina SingleCare di 2020

Naon jinis pangobatan anu didakan ku urang Amérika di 2020? Antihipertensi, antidepresan, sareng agén tiroid mangrupikeun sababaraha kelas ubar anu paling umum.

Naon UU Zat Dikendali?

Undian Zat Terkendali taun 1970 masih berlaku sareng tiasa mangaruhan resép anjeun. Diajar kumaha ngeusian resép pikeun zat anu dikontrol.

Naon bedana maksimal dikurangan sareng luar-saku?

Asuransi moal lebet dugi ka nyéépkeun jumlah perawatan kaséhatan. Nguraikeun naon anu diitung pikeun dikurangan anjeun vs. luar-saku maksimum.

Naon bédana antara dikurangan sareng premium?

Kaseueuran jalma milih asuransi kasihatan dumasar kana deductible vs. premium. Iraha langkung saé diperdagangkan deduksi anu langkung luhur pikeun premium anu langkung handap sareng sabalikna?

Obat pang populerna di SingleCare dina bulan Agustus

Resep anu dieusian luhur dina bulan Agustus mangrupikeun ubar dermatologis pikeun réaksi alérgi, jarawat, & kaayaan kulit anu sanés-ieu sababna perawatan kulit usum panas panas pisan.

Naon bédana antara copay vs deductible?

Pitunjuk ieu bakal ngabantosan anjeun gancang ngartos bédana antara copay vs. dikurangan sareng kumaha anjeun tiasa nyingkahan biaya Podomoro tambahan.