Utama >> Kumpeni >> Diajar naon panipuan Medicare — sareng kumaha anjeun tiasa awas

Diajar naon panipuan Medicare — sareng kumaha anjeun tiasa awas

Diajar naon panipuan Medicare — sareng kumaha anjeun tiasa awasKumpeni

Panipuan Medicare , bentuk panipuan asuransi, mangrupikeun jinis klaim haram pikeun nampi kauntungan kaséhatan féderal pikeun kauntungan pribadi. Éta tiasa nyandak sababaraha bentuk. Sareng, henteu, nganggo a kartu tabungan apoték pikeun resep sanés salah sahijina.

Panipuan Medicare kajantenan di dewan-ti dokter, rumah sakit, laboratorium, bahkan ahli waris anu ngajual nomerna atanapi masihan kartu na ka anu sanés, saur Charles Clarkson ti Senior Medicare Patrol of New Jersey .



Naon anu dimaksud panipuan Medicare?

Pikeun panyadia, tiasa janten:



  • Ngirim klaim palsu
  • Nyalahgunakeun inpormasi ngeunaan klaim Podomoro
  • Nyungkeun atanapi mayar nyogok pikeun rujukan pikeun jasa anu dibales ku Medicare

Nalika dilakukeun ku panyadia, panipuan Medicare tiasa tagihan pikeun jasa tambihan atanapi langkung mahal tibatan pasén anu leres-leres ditampi, tagihan kanggo pasini anu teu dipikagaduh, penderita jual-up dina jasa anu teu diperyogikeun pikeun tagihan tagihan, atanapi mayar rujukan pikeun penderita Medicare.

Pikeun ahli waris tiasa:



  • Ngidinan batur nganggo kartu Medicare anjeun
  • Nyuhungkeun pangobatan atanapi jasa anu anjeun henteu peryogikeun, teras pasihkeun atanapi jual ka batur
  • Janten korban tina scam Medicare

Sababaraha ahli waris ngajual kartu Medicare atanapi nomer idéntifikasi na. Langkung umum, waris mangrupikeun korban tina skéma curang ku pihak katilu. Panipuan tiasa nganggo nomer Medicare anu dipaling pikeun mesen jasa atanapi pakakas-sapertos panangan dengkul-tanpa pangetahuan anggota. Atanapi, panipuan tiasa nuduhkeun salaku perwakilan Medicare, ngayakinkeun anggota supados mesen jasa, teras tagihan Medicare. Tren anu anyar nyaéta scam uji DNA. Panipuan ngadamel usaha gancang ku kéngingkeun ahli waris kanggo ngadaptarkeun murangkalih tés genetik gratis, teras tagihan Medicare, numutkeun ka Clarkson.

Patali: Naon 'liang donat' Medicare?

Hukuman pikeun panipuan Medicare

Panipuan Medicare haram sareng dianggap kajahatan. Saha waé anu ngalakukeun éta tiasa nyanghareupan akibat kriminal, sipil, atanapi administrasi kalebet waktos panjara, denda, atanapi hukuman-sapertos kaleungitan lisénsi médis atanapi dikaluarkeun tina ilubiung dina program perawatan kaséhatan Federal.



Panipuan Medicare ngaraheutkeun dulur. Panipuan Medicare nyolong dolar pajak anu kaluar tina gaji unggal urang Amérika, saur panyidik ​​féderal Shimon Richmond dina pidéo pikeun AARP . Éta nyolong tina program anu nyayogikeun jasa anu unggal urang Amérika mugia tiasa ngamangpaatkeun, atanapi panginten peryogi sawaktos-waktos. Éta disahkeun ka warga nagara dina bentuk pajak anu langkung luhur pikeun ngaliput program, sareng tiasa nyababkeun turunna jasa pikeun pamilon nalika administrator rencana ngiringan program pikeun nutupan biaya anu naék.

Kumaha carana nyegah panipuan Medicare

Ngajaga inpormasi médis swasta anjeun. Entong bagi nomer Medicare anjeun, rékaman médis, atanapi nomer Jaminan Sosial sareng saha waé kecuali panyadia, anu peryogi pikeun tujuan tagihan. Medicare.gov nyebutkeun anjeun kedah ngubaran kartu Medicare anjeun sapertos kartu kiridit. Hartina, anjeun henteu hoyong jalma sanés nyolong nomer akun anjeun sareng nganggo pikeun perawatan médis nyalira. Clarkson nyarankeun ninggalkeun kartu Medicare anjeun di bumi, kacuali anjeun terang yén anjeun peryogi. Anjeun ngan ukur kedah nyandak éta nalika anjeun badé angkat ka dokter atanapi rumah sakit, saurna.

Didik sorangan. Diajar ngeunaan kumaha rencana Medicare anjeun tiasa dianggo-naon anu tiasa ditagih ka Medicare, naon anu henteu tiasa ditagih ka Medicare, jasa katutup, sareng biaya. Pilarian terang kunaon dokter anjeun atanapi anu ngajual anjeun nyarankeun jasa anu tangtu.



Waspada sareng naroskeun. Upami katingalina saé pisan janten leres, sigana mah moal aya dina up-and-up. Artos atanapi hadiah salaku tukeran perawatan médis gratis tiasa janten tanda kagiatan curang atanapi ahli kaséhatan anu teu jujur. Upami panyadia nawiskeun tagihan pikeun layanan anu henteu biasana ditutupan, terang kumaha-atanapi naha-éta mayar kanggo conto ieu. Éta tiasa janten klaim palsu pikeun layanan anu sanés.

Tetep catetan kaséhatan anu ati-ati. Lacak nalika anjeun sumping ka kantor dokter, sareng tés naon anu anjeun kantos di unggal kunjungan. Tulis catetan ngeunaan naon anu lumangsung dina unggal kunjungan dina jurnal médis. Nalika pernyataan anjeun sumping, parios pikeun mastikeun yén sadaya detil na leres. Upami anjeun ngeusian resép, pastikeun éta pikeun pangobatan anu leres sareng jumlah pil, sareng laporkeun aya masalah ka apotéker.



Entong digolongkeun scam Medicare. Medicare henteu ngirimkeun wawakil ka bumi anjeun, janten upami salesman panto ka panto mampir ka apartemen atanapi bumi anjeun, anjeun leres janten curiga. Perwakilan ngan ukur nganuhunkeun anjeun upami anjeun parantos janten anggota rencana, atanapi upami anjeun parantos ngantunkeun pesen. Upami anjeun henteu yakin upami telepon ditipu, anjeun tiasa teras ngagantung sareng nelepon deui dina hotline layanan palanggan Medicare di 1-800-MEDICARE.

Kumaha ngaidentipikasi panipuan Medicare

Bandingkeun pernyataan Medicare anjeun kana rékaman kaséhatan anjeun. Pariksa kasalahan dina panyadia, jasa anu ditawarkeun, atanapi tanggal jasa. Naha anjeun di dokter dinten éta? Naha anjeun kéngingkeun tés éta?



Upami pernyataan éta henteu cocog sareng jurnal anjeun, panginten mangrupikeun kasalahan tagihan anu jujur. Atanapi, Medicare panginten tiasa ditagihkeun pikeun perawatan médis anu anjeun henteu nampi. Telepon panyadia anjeun, sareng taroskeun aranjeunna pikeun ngajelaskeun béntenna.

Kumaha kuring ngalaporkeun panipuan Medicare?

Upami anjeun pikir anjeun tiasa janten korban penipuan Medicare, hubungi lokal anjeun Ronda Médis Senior (SMP), organisasi nasional didaptarkeun pikeun nangtayungan ahli waris tina panipuan. Sanajan anjeun henteu terang naha éta panipuan, ngan ukur nelepon kami, saur Clarkson. Hayu urang ngantunkeun anjeun. Henteu sadayana terang naon éta panipuan; Medicare rumit. Sanajan éta sanés panipuan, urang tiasa nempatkeun pikiran anjeun betah.



Hotline nasional, nasional, pikeun bébas nyambungkeun anjeun sareng SMP lokal, ngan pencét 877-808-2468.

Salaku tambahan, anjeun tiasa ngalaporkeun panipuan medicare ku ngahubungi Medicare atanapi pamaréntah langsung ku:

  • Nelepon 1-800-MEDICARE (1-800-633-4227)
  • Nelepon kantor Inspektur Jénderal dina 1-800-HHS-TIPS (1-800-447-8477)
  • Ngeusian hiji keluhan online

Sateuacan nelepon, atanapi nyiptakeun keluhan, pastikeun anjeun parantos ngempelkeun sadaya inpormasi anu anjeun tiasa mendakan ngeunaan jasa anu anjeun tatanya - tanggal, panyadia, jumlah, nami anjeun, nomer Medicare anjeun, sareng alesan anu anjeun pikirkeun Medicare kedahna ditagihkeun.