Utama >> Kumpeni >> Obat pang populerna di SingleCare dina bulan Agustus

Obat pang populerna di SingleCare dina bulan Agustus

Obat pang populerna di SingleCare dina bulan AgustusKumpeni

Agustus ieu, nalika usum panas mimiti turun, anjeun panginten panginten rutin perawatan kulit rumit anjeun aya di tukangeun anjeun. Anjeun henteu deui nyimpen dina tabir surya, lidah, sareng lotion bencana dina unggal perjalanan ka apoték pikeun ngubaran sadaya sunburns sareng gigitan serangga.

Acan pikeun pangguna SingleCare, bulan ieu mangrupikeun waktos puncak pikeun kabutuhan dermatologis. Nyatana, éta kategori resep pang populerna dieusian. Ieu mangrupikeun anu nyandak tempat paling luhur, numutkeun data SingleCare:



Pangobatan Kumaha jalanna Kupon SingleCare
Triamcinolone acetonide (topikal) Ngurangan peradangan, peurih, sareng beureutan tina kaayaan sapertos éksim atanapi psoriasis Kéngingkeun kupon
Natrium Diclofenac (sayogi dina bentuk topikal sareng lisan) Ngaleungitkeun nyeri sareng bareuh tuur, leungeun, siku, atanapi pigeulang tina osteoarthritis Kéngingkeun kupon
Mupirocin (topikal) Salep topikal anu ngubaran rupa-rupa inféksi kulit baktéri Kéngingkeun kupon
Tretinoin (topikal) Ngubaran jarawat, mulus kulit kasar, sareng ngirangan ayana garis-garis halus sareng keriput Kéngingkeun kupon
Finasteride (lisan) Perawatan pola rambut rontok lalaki Kéngingkeun kupon

Lima pangobatan ieu sadayana dianggo pikeun ngubaran masalah kulit sareng / atanapi kulit sirah, tapi éta sadayana pangobatan anu béda dina hal kumaha jalanna.



Patali: Perawatan jarawat sareng pangobatan

Naha ubar dermatologis populér di bulan Agustus?

Janten kumaha upami Agustus anu ngagaduhan urang pikeun perawatan dermatologis?



Éta panas!

Anjeun parantos nyéépkeun waktos di luar sareng aktip sapanjang usum panas; ku waktos Agustus ngagulung, kulit anjeun mimiti nunjukkeun. Anjeun nuju ngesang langkung sareng panginten janten kirang garing. Naon seueur jalma anu henteu sadar yén éta mangaruhan kulit anjeun. Awak urang diwangun ku sakitar 60% -plus cai sareng kulit diwangun ku 20% dugi ka 30% cai, jelasnaStephanie Redmond, Pharm.D., CDE, BC-ADM, pangadeg diabetesdoctor.com. Kusabab cai ngabantuan hidrat sareng gumpalan sél kulit, kakurangan cai tiasa ngairitasi kulit sareng nyababkeun kagaringan. Hidrasi ogé penting pikeun nyegah jarawat sareng miceun racun tina awak.

Sadaya waktos anu dikaluarkeun di luar tiasa hartosna langkung tambalan garing atanapi kulit mesék tina paparan panonpoé. Atanapi, waktos anu dianggo di padang gurun ngabalukarkeun langkung seueur ruam sareng gigitan bug. Kusabab panas, anjeun kamungkinan nganggo kirang pakean pikeun nutupan cacad éta. Hartosna, anjeun langkung kamungkinan hoyong ngubaran kakurangan kulit.

Éta nalika anjeun panginten nuju apoték pikeun ngeusian deui triamcinolone acetonide atanapi tretinoin pikeun ngubaran baruntus atanapi pimple wabah. Ngan pastikeun anjeun ngantosan nerapkeunana dugi ka nyéépkeun waktos langkung di jero rohangan. Retin-A (tretinoin) nambahan anjeun sénsitip kana panonpoé .



Patali: Naon alergi panonpoé?

Éta deui-ka-sakola (atanapi damel)

Sedengkeun taun ajaran ieu katingalina benten pikeun sababaraha murid di Amérika Serikat, Agustus anu khas pikeun pangguna SingleCare ningali jalma balik ka rutinitas taun sakola biasa. Salaku hasilna, Erum Ilyas, MD , saurang ahli dermatologis sareng CEO sareng Pendiri AmberNoon, nyatakeun yén praktékna ningali jumlah volume pasien anu lengkep dina akhir usum panas. Salami sasih Agustus ieu, urang condong ningali jilid umur sakola anu kawilang luhur sareng umur kuliah anu déwasa. Seueur kunjungan ieu nargétkeun jarawat janten jelas sateuacan sakola dimimitian.

Ahir usum panas ogé nimbulkeun masalah pikeun déwasa anu balik ka rutinitas normalna ragrag. Finasteride ,a generik pikeun Propecia dipaké pikeun ngubaran pola botak lalaki, nyaéta resép anu sering dieusian pikeun Agustus. Dr Ilyas ngajantenkeun naékna naékna resép ngeusian dua hal: ngojay sareng paparan matahari. Rambut baseuh tiasa narik perhatian kana rambut anu ipis atanapi bintik botak, sareng paparan panonpoé anu langkung seueur tiasa nyababkeun sunburn dina kulit sirah, bagian awak anu gampang kaduruk sareng sesah ditutupan ku tabir surya.



Patali: Perawatan tapak tatu jarawat sareng pangobatan

Hargana kirang

Éta sanés ngan saukur kasombongan atanapi ngarareunah yén insentivitas jalma pikeun ngeusian resép dermatologis dina bulan Agustus. Seueur pangguna SingleCare parantos pencét deductibles asuransi na ku usum panas. Numutkeun ka American Journal of Managed Care, rata-rata urang Amérika nyéépkeun pengeluaran luar-saku taunan ku Méi . Sakali anjeun pencét dikurangan anjeun, resép anjeun sigana bakal katutup ngan ukur biaya copay anjeun. Ieu hartosna usum panas mangrupikeun waktos anu pas pikeun ngeusian resep éta anu anjeun panginten ngantosan kanggo ngeusian awal taun kusabab harga anu tinggi. Atanapi, anjeun tiasa nyayogikeun pangobatan rutin anu anjeun peryogikeun, sapertos natrium diclofenac pikeun ngatur nyeri rematik, sedengkeun biayana langkung handap.

Dermatologists langkung sayogi

Kusabab COVID-19, masalah perawatan kulit dirawat ku cara anu énggal sareng inovatif — sapertos telehealth-sedengkeun ahli dermatologis nyobian nyayogikeun perawatan anu aman. Seueur pasién ayeuna tiasa kéngingkeun kabutuhan resépna bari henteu badé didatangan dokter sacara pribadi, anu tiasa ngajantenkeun perawatan langkung gampang diakses. Masalah dermatologi sareng kulit mangrupikeun hal anu tiasa dijelaskeun ku gejala sareng ditingali nganggo poto / pidéo sahingga ieu mangrupikeun conto anu hadé pikeun kunjungan anu cocog pikeun téknologi anu henteu peryogi uji laboratorium anu dilakukeun di klinik (biasana), Dr. Redmond ngajelaskeun.

Henteu janten masalah sapertos usum panas anjeun sapertos taun ayeuna, panas tambahan, panonpoé sareng kalembaban panginten anjeun raoseun teu merenah. Upami kitu, konsultasi sareng dokter anjeun dina cara anu paling cocog pikeun anjeun.