Utama >> Kumpeni >> Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan parobahan Medicare taun ayeuna

Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan parobahan Medicare taun ayeuna

Naon anu anjeun kedah terang ngeunaan parobahan Medicare taun ayeunaKumpeni

Medicare mangrupikeun program asuransi kasehatan anu dibiayaan pamaréntah pikeun umur 65 taun ka luhur, sareng sababaraha déwasa di handapeun umur 65 taun kalayan cacat. Diperkirakeun 15% urang Amerika ilubiung dina Medicare. Sanaos seueur jalma anu ngagaduhan Medicare, masih tiasa sesah ngartos. Henteu ngabantosan sababaraha unsur program biasana ngarobih taun ka taun. Ieu parobihan Medicare 2020 anu anjeun kedah terang ngeunaan.

2020 Parobihan Medicare

Taun ieu premium bulanan naék pikeun kaseueuran ahli waris Medicare, pikeun sababaraha aranjeunna bakal naék dugi ka 7%. Pusat Layanan Medicare sareng Medicaid , atanapi CMS, ngajelaskeun alesan ieu di tukangeunana: Kanaékan premi Bagian B sareng dikurangan ageung kusabab naékna méakkeun ubar-ubaran anu dikaluarkeun ku dokter. Waragad anu langkung saé ieu ngagaduhan pangaruh riak sareng ngakibatkeun premium Bagian B anu langkung luhur sareng dikurangan.



Ieu sorot tina parobihan utama sanés dina taun 2020:



  • Premi Medicare Bagian A sareng Bagian B (pikeun anu mayar éta) langkung luhur pikeun 2020.
  • Medigap (atanapi Asuransi Suplemén Medicare) Rencana C sareng Rencana F henteu ditawarkeun deui pikeun anu nembé kéngingkeun Medicare di 2020.
  • Kurung panghasilan kanggo premi panghasilan tinggi parantos disaluyukeun pikeun Medicare Bagian B sareng Bagéan D . Kurung ieu bakal mangaruhan sakitar 7% jalma anu nampi Medicare. Pikeun ningali naha éta mangaruhan anjeun, aya bagan anu sayogi dina halaman wéb CMS Ieuh .
  • Medicare nutup celah sinyalna Bagian D, atanapi liang donat .
  • Kategori anyar rencana Medigap nuju diwanohkeun, Plan G, rencana asuransi suplemén Medicare anu tiasa dikurangan tinggi. Rencana suplemén anyar ieu saé pikeun anu jarang kedah nganjang ka dokter. Dina rencana ieu, mayar biaya luar-saku anjeun dugi ka pencét dikurangan tina $ 2.340. Saatos ieu, rencana asuransi suplemén anjeun bakal mayar biaya Podomoro anjeun anu sanés anu ditutupan ku Medicare.
  • Anu ditingkatkeun Alat Panyungsi Rencana Medicare nuju dilaksanakeun.

Naon biaya Medicare di 2020?

Ieu ngarobih biaya pikeun parobahan-parobahan éta:

  • Bagéan A: Premi Medicare Bagian A, pikeun anu henteu mumpuni pikeun Bagian A tanpa premium, bakal dibasajankeun $ 252-458 per bulan gumantung kana sajarah damel. Ieu dibandingkeun sareng tingkat 2019 $ 240- $ 437. Biaya anu dikurangan nyaéta $ 1,408 per jaman kauntungan.
  • Bagéan B: Medicare Bagian B premium sareng Medicare Bagian B dikurangan duanana ningkat dina 2020.
    • Premium ayeuna bakal $ 144.60 tibatan $ 135.50.
    • Anu dikirangan naék janten $ 198 tina $ 185.
  • Bagian C: Hiji parobihan anu positip dina taun 2020 nyaéta rencana rencana Medicare Advantage kedah turun ku rata-rata 2. 3% ti harga 2018. Ieu bakal janten anu panghandapna tina premium ieu parantos langkung ti 13 taun.
  • Bagian D: Pikeun ngirangan celah sinyalna Medicare-ogé katelah liang donat bagian D-panarima ayeuna kedah mayar ngan 25% tina biaya ubar resépna saatos waktos liputan awal Bagian D. Sateuacanna, dina liang donat, Medicare ngan ukur nutupan 56% sareng individu ngaliput sésana 44%. Premi diperkirakeun ngamimitian $ 30 pikeun Medicare Bagian D, anu bakal janten anu panghandapna saprak 2013.

Naha aya parobihan anu datang ka Medicare?

Ieu sadaya parobihan anu diarepkeun ka Medicare di 2020; tapi, mungkin pisan bakal aya parobihan anu langkung seueur dina sababaraha taun ka pengker. Aya sababaraha tambihan kana Medicare kusabab coronavirus, kalebet tés lab gratis pikeun COVID-19 sareng nambihan samentawis pamayaran Medicare kanggo jasa telehealth .



Pikeun ningali naha anjeun cocog pikeun Medicare atanapi pikeun milarian terang iraha pendaptaran muka kajadian, SingleCare gaduh seueur tulisan anu ngabantuan. Anjeun malah tiasa nganggo SingleCare sareng Medicare pikeun ngabantosan langkung seueur ngeunaan cakupan ubar resép, naha éta mangrupikeun mérek-namina atanapi ubar-ubaran umum — tapi anjeun henteu tiasa nganggona babarengan. Anjeun panginten hoyong nganggo SingleCare upami harga kami langkung handap tibatan harga Medicare; kumaha oge, éta waragad moal diitung nuju dikurangan anjeun.

BACA Hareup: Parobihan Medicaid 2020