8 cara pikeun ngubaran alergi musiman

Nalika anjeun nguseup teu lirén, anjeun hoyong kahampangan alergi, sareng gancang! Ngagabungkeun ubar alami ieu pikeun alergi musiman sareng ubar supados raos langkung gancang.

Mertimbangkeun ubar ADHD? Pitunjuk anjeun pikeun pengobatan ADHD déwasa

ADHD sawawa tiasa mangaruhan kasuksésan dina damel sareng kabagjaan di bumi. Ahli psikiatri ngajelaskeun dasar pangobatan ADHD sawawa sareng pilihan pangobatan.

Pangobatan ADHD sareng murangkalih

Inpormasi ngeunaan pangobatan ADHD umum, naon anu dilakukeun, kumaha cara nganggona, kumaha ngatur efek samping, ditambah tip pikeun manajemén pangobatan ADHD anu épéktip.

Leres, anjeun tiasa ngembangkeun alergi nalika déwasa

Alergi lingkungan sareng pangan tiasa ngembangkeun engké dina kahirupan. Kieu kumaha ngubaran alergi mimiti sawawa iraha aranjeunna pepelakan.

6 ADHD mitos sareng salah paham

ADHD mangrupikeun salah sahiji kaayaan anu paling umum di barudak, sareng salah sahiji anu paling salah paham. Bantahan mitos ADHD ieu ku kanyataan ADHD.

Naha aman pikeun ngagabungkeun alkohol sareng insulin?

Upami anjeun nganggo insulin pikeun ngatur diabetes anjeun, anjeun panginten tiasa kénéh nginum minuman beralkohol ti waktos ka waktos. Tapi ngobrol sareng dokter anjeun pikeun tetep aman.

Naha aman pikeun nyampur alkohol sareng ubar nyeri haté?

Alkohol tiasa nyababkeun nyeri haté, tapi naha aman pikeun nyampur antacid sareng alkohol? Diajar langkung seueur perkawis interaksi antara heartster meds sapertos Pepcid sareng alkohol.

Naha aman pikeun nginum alkohol nalika nyandak bantosan bobo resep?

Naon kajadian nalika anjeun nyampur alkohol sareng pil bobo? Anjeun tiasa lirén napas. Ambien sareng alkohol tiasa maéhan anjeun. Diajar langkung seueur ngeunaan koktail bahaya di dieu.

Naha aman pikeun nginum obat anti karesahan ku alkohol?

Naha anjeun kantos ngudag Xanax kalayan segelas anggur? Éta kadéngé biasa, tapi aya résiko tinggi nalika nyampur alkohol sareng benzodiazepin.

Naon sih anu nyababkeun kana ASI anjeun?

Éta gumantung. Aman pikeun nginum seueur — tapi henteu sadayana— pangobatan nalika nyusu. Panilitian ngeunaan alkohol sareng nyusu nyusahkeun.

Naha anjeun tiasa nginum alkohol nganggo antibiotik?

Naha anjeun ngantosan dugi antibiotik anjeun béak nginum alkohol? Ahli kami ngajelaskeun naon anu anjeun kedah terang ngeunaan antibiotik sareng alkohol.

Ngahindarkeun 'September Spike' tina gejala alergi sareng asma

Aya naékna seukeut dina alergi sareng serangan asma nalika murangkalih balik sakola. Hindarkeun lonjakan Séptémber dina gejala kalayan pancegahan ieu.

5 tips pikeun nanganan alergi dahareun anak anjeun dina Lebaran

Ngaruwat Lebaran tiasa bahaya pikeun murangkalih anu ngagaduhan alergi katuangan. Anggo tip ieu-ti permén bébas alergi dugi ka waluh teal-kanggo liburan anu aman.

Pitunjuk anjeun pikeun nginum obat alergi nalika hamil

Kakandungan tiasa ngajantenkeun gejala alergi langkung parah, tapi henteu aman pikeun nginum obat alergi nalika hamil. Coba pangobatan alami heula, teras pilihan ieu.

Nalika pikeun alergi nguji anak anjeun

Ampir satengah sadaya barudak sakola peka kana alergén umum, tapi uji coba alergi barudak henteu kedah diperyogikeun. Diajar iraha, kumaha, sareng saha anu tiasa nyobian.

Naha nembak alergi tiasa dianggo? Naha aranjeunna patut?

Dibikeun langkung ti 3-5 taun dina mingguan, nembak alergi peryogi komitmen waktos. Tapi, aranjeunna tiasa dugi ka 85% épéktip. Timbang pro jeung kontra di dieu.

Anorexia vs. bulimia: Kusabab, gejala, pangobatan

Naon bedana Anorexia vs bulimia? Bandingkeun bédana dina diagnosis, pangobatan, sareng pencegahan anoreksia sareng bulimia.

8 antibiotik anu nyababkeun C.Diff

Jalma-jalma dibéré antibotics spéktrum lega salaku serangan munggaran nalika aranjeunna gering. Tapi, aranjeunna tiasa ngajantenkeun aranjeunna langkung sakit, nalika bug sapertos C.diff nyerang.

Naon anu peryogi diperhatikeun ku ibu-ibu ngeunaan antidepresan sareng nyusu

Penting pikeun ibu-ibu perawat anu ngalaman gejala déprési milari pangobatan — ieu anu kedah aranjeunna terang upami aranjeunna ditumpukeun dina pangobatan.

Kumaha cara aman nyandak antibiotik nalika kakandungan

Mangpaat nginum antibiotik nalika kakandungan langkung ageung tina résiko tina inféksi baktéri anu henteu dirawat. Ieu sababaraha antibiotik anu aman nalika kakandungan.