Utama >> Kaséhatan >> Low-Carb 101: Karbohidrat Alus vs Karbohidrat Goréng

Low-Carb 101: Karbohidrat Alus vs Karbohidrat Goréng

Karbohidrat saé karep lalaunan

Nalika diét rendah-karbohidrat sapertos Atkins sadayana ngamuk, aranjeunna sacara lega dikritik ku ahli nutrisi kusabab kurangna bungbuahan sareng sayuran. Seueur diet anu langkung énggal langkung milih karbohidrat anu saé tibatan karbohidrat anu goréng bahkan akun Atkins énggal pikeun bédana ieu.



Anu saé ngagaduhan karbohidrat anu kabeuleum lalaunan anu masihan anjeun vitamin penting sareng nutrisi sapertos sayuran, kacang, séréal, melon, sareng apel. Karbohidrat ieu masihan anjeun énergi anu laun-laun. Goréng atanapi karbohidrat gancang nyaéta katuangan sapertos roti bodas, cookies, sareng soda anu gancang dirobih janten gula dina awak anjeun sareng ngakibatkeun nabrak énergi, ngidam, sareng nambihan beurat. Ieu infographic ngarecah éta pikeun anjeun.




Karbohidrat Alus, Lambat-Kaduruk:

Roti Gandum Sakabeh
Baja Cut Oatmeal
Céri
Apel
Bayem
Wortel
Kacang

Karbohidrat Goréng, Kaduruk gancang:

Roti Sandwich Bodas
Pancakes
Coca Cola
Kentang Bodas
Pretzels
Cookie




Maca Langkung Tina beurat

Resep Diét Smoothie: Fuji Apple sareng Bayam Héjo Smoothie

Maca Langkung Tina beurat



Dina Diet Caveman? Daptar Kadaharan Anu Disatujuan Paleo Kanggo Anjeun

Maca Langkung Tina beurat

Hoyong Kaleungitan beurat? 5 Superfood pikeun Ditambahkeun kana Diét Anjeun Ayeuna



Maca Langkung Tina beurat

5 Resep Inuman Detox Enak