Utama >> Kaséhatan >> Top 10 Sunscreens Pangsaéna pikeun raray anjeun

Top 10 Sunscreens Pangsaéna pikeun raray anjeun

sunscreen raray, sunscreen pangalusna, sunscreen pangalusna pikeun raray, sunscreen raray pangsaéna, sunblock for face

Amazon

Naha usum panas atanapi usum salju, sunscreen pikeun raray anjeun mangrupikeun kabutuhan sadidinten anjeun henteu kedah pernah bolos. Malah dina dinten anu paling cloudiest, atanapi lampu luar anu tunduk, sinar UVA sareng UVB tiasa ngaduruk, sareng nyababkeun karusakan kulit jangka panjang. Saha anu ngalakukeun éta, dimana aya solusi anu gampang? Sedihna, seueur jalma ngan henteu mikirkeun mayungan rupa berharga na kecuali aranjeunna nuju ngarencanakeun dinten pantai, dinten ski atanapi liburan.



Sunburn sanés hiji-hijina hal anu anjeun kedah pikirkeun nalika anjeun mikaresep di luar ruangan, sanaos sababaraha kali kéngingkeun sunburns mangrupikeun panyabab utama kanker kulit. Sedengkeun American Cancer Society nyatakeun yén tabir surya SPF 15 ngablokir sakitar 93 persén sinar anu ngabahayakeun panonpoé, aranjeunna nyarankeun pisan SPF 30 pikeun panangtayungan anu pangsaéna. Anjeun tiasa mendakan langkung seueur ngeunaan saran aranjeunna Ieuh .



Sepuh dini mangrupikeun pertimbangan anu sanés. Salaku tambahan kana faktor SPF dina tabir surya wajah anjeun, pertimbangkeun anu ogé tiasa dianggo unggal dinten pikeun ngajaga kulit anjeun terhidrasi sareng gizi. Panonpoé Tilelep mangrupikeun pilihan anu hadé pikeun awéwé anu hoyong teu nganggo dinten makeup, sareng tetep katingali geulis. Untungna, aya seueur pelembab sadidinten anu ngagaduhan SPF dina pormula pikeun lalaki sareng awéwé, janten anjeun tiasa ngalakukeun tugas dua kali nalika katingali langkung ngora sareng ngajagaan kulit anjeun dina waktos anu sami.

Nalika aya seueur sinar panonpoé anu hebat pikeun awak anjeun, tong hilap ngajaga biwir anjeun ku hal anu khusus dilakukeun pikeun ngahalangan sinar UVA / UVB. Aya seueur lip balm anu tiasa dipilih. Sareng upami anjeun ngagaduhan murangkalih alit atanapi murangkalih murangkalih, aranjeunna khususna rentan ka panonpoé, kitu a sunscreen barudak sareng SPF anu langkung luhur mangrupikeun pilihan anu hadé, ogé nutupan aranjeunna a baju renang gaya rashguard .



Émut, anjeun moal tiasa ngandelkeun tabir surya naon waé anu salamina sadidinten. Pangpangna, anu pangpayunna salami handapeun dua jam sateuacan kedah dilarapkeun deui. Upami anjeun ngarencanakeun dinten di cai, pastikeun anjeun parios suncreens olahraga , anu biasana langkung tahan cai. Upami anjeun hoyong produk anu langkung alami, milari sunscreens mineral anu nganggo séng oksida sareng titanium oksida pikeun ngusir sareng ngagambarkeun sinar panonpoé anu jauh tina kulit anjeun. Nalika aranjeunna condong ngantunkeun pilem bodas (sapertos anjeun kantos ningali kana irung penjaga), éta mangrupikeun salah sahiji bentuk SPF anu paling épéktip.

Kusabab usum panas parantos waé dimimitian, pasangkeun diri ku panyalindungan sinar matahari anu pangsaéna anu tiasa anjeun piken. Éta bakal kalebet a topi panonpoé , papakéan pelindung upami anjeun badé kaluar pikeun waktos anu lami, sebotol ageung tabir surya pikeun anjeun sadayana kulawarga, sareng salah sahiji ieu Top 10 Sunscreens Pangsaéna pikeun raray anjeun . Caang hérang.


1. La Roche-Posay Anthelios Face Sunscreen SPF 60

sunscreen raray, sunscreen pangalusna, sunscreen pangalusna pikeun raray, sunscreen raray pangalusna, sunblock for face, la roche-posay

Maca Langkung Tina beurat



Top 10 Pakét Ukuran Plus Terbaik pikeun Usum Panas


7. Pangsaéna pikeun Lalaki: Jack Hideung Double-Duty Face Moisturizer SPF 20

sunscreen raray, sunscreen pangalusna, sunscreen pangalusna pikeun raray, sunscreen raray pangalusna, sunblock pikeun raray, jack perawatan kulit hideung

Maca Langkung Tina beurat



Top 20 Pakéan Usum Panas Murah Terbaik pikeun Awéwé




9. Tabir Surya Organik Pangsaéna: Cium raray abdi raray Panata Surya SPF 30

sunscreen raray, sunscreen pangalusna, sunscreen pangalusna pikeun raray, sunscreen raray pangsaéna, sunblock for face, kiss my face

Maca Langkung Tina beurat

Top 16 Bikinis Pinggang Tinggi Terbaik pikeun Usum Panas 2018




10. Pilihan Amazon urang: Biru Kadal Australia SPF 30+ Panonpoé Tilelep

sunscreen raray, sunscreen pangalusna, sunscreen pangalusna pikeun raray, sunscreen raray pangsaéna, sunblock for face, kadal biru

Maca Langkung Tina beurat



Top 15 Rompers Pangsaéna pikeun Awéwé