Utama >> Kumpeni >> Dimana kuring tiasa nganggo kartu SingleCare kuring?

Dimana kuring tiasa nganggo kartu SingleCare kuring?

Dimana kuring tiasa nganggo kartu SingleCare kuring?Perusahaan Taroskeun ka SingleCare

SingleCare mangrupikeun kartu tabungan resép gratis. Teu kedah aya pendaptaran. Ngan milari pangobatan anjeun di singlecare.com atanapi nganggo aplikasi SingleCare (sayogi pikeun Android jeung ios ).

Nalika anjeun nganggo alat panyari kami pikeun ngabandingkeun harga, anjeun ngalebetkeun kode pos anjeun (atanapi nganggo lokasi anjeun ayeuna dina aplikasi). Éta ngabantosan kami mendakan apoték lokal anjeun anu nampi tabungan kami. Diskon SingleCare sayogi dina rupa-rupa pangobatan, ti némbak flu ka resep-kakuatan vitamin D . Pikeun kéngingkeun harga anu akurat, pastikeun pikeun ngaluyukeun saringan pikeun cocog sareng resép anjeun: nami mérek vs umum, bentuk, dosis, sareng kuantitas.



Dimana kuring tiasa nganggo SingleCare?

Anjeun tiasa nganggo kartu tabungan apoték SingleCare di langkung ti 35,000 apoték utama di dunya kalebet:



  • CVS
  • Walgreens
  • Walmart
  • Kroger
  • Fred Meyer
  • Harris Teeter
  • Albertsons
  • Jalan tol
  • Vons
  • H-E-B
  • Hy-Vee
  • Meijer
  • Wegmans
  • Rite Aid

Anjeun ogé tiasa ngahémat di apoték régional sapertos Carrs, Duane Reade, Fry's, Gerbes, Tom Thumb, Sav-On Pharmacy, Smiths Farmacy… sareng seueur deui!

Anjeun tiasa ningali dimana anjeun tiasa nganggo tabungan urang di daérah anjeun nalika milarian pangobatan resép anu disatujuan ku FDA. Anjeun tiasa ngabandingkeun apoték anu nawiskeun hemat hébat caket dieu.



Patali: Kumaha kuring nganggo aplikasi SingleCare?

Nalika anjeun nyandak kupon ka konter apoték, apoték atanapi apoték tech ngasupkeun nomer BIN sareng GRP pikeun ngolah kupon tibatan tunjangan asuransi. Anjeun tiasa nganggo SingleCare tibatan asuransi anjeun ngalangkungan dunungan anjeun, Medicaid , atanapi Medicare upami harga kami langkung mirah tibatan copay anjeun - moal aya tali anu napel.

Upami anjeun ngagaduhan masalah dina ngagunakeun SingleCare, kami bakal teras ngabantosan. Anjeun tiasa nelepon dukungan pelanggan di 844-234-3057. Upami apoteker anjeun peryogi bantosan ngalarapkeun tabungan anjeun, aranjeunna tiasa nelepon dukungan apotéker dina 800-974-3135.