Patalina antara kaséhatan fisik sareng méntal

Naha anjeun terang yén aya spidol fisik depresi? Ngepaskeun kana hubungan akal-awak anjeun pikeun nyegah masalah kaséhatan fisik sareng méntal.

Naon peringatan kotak hideung?

Peringatan kotak hideung FDA parantos dikaluarkeun dina 600+ pangobatan kusabab résiko poténsial efek samping serius. Ieu naon anu kedah dilakukeun upami resép anjeun ngagaduhan.

Naon ari Xarelto?

Xarelto mangrupikeun antikoagulan anu dianggo pikeun nyegah pembekuan getih. Anggo pituduh ieu pikeun diajar naon Xarelto sareng naha éta pas pikeun anjeun.

Naha badé damel gering mangrupikeun ideu anu goréng

Naha henteu kunanaon angkat damel upami anjeun gaduh pilek? Kumaha upami flu? Atanapi muriang? Ieu 4 résiko badé damel gering tibatan cicing di bumi.

Flonase vs. Nasonex: Bedana, kamiripan, sareng mana anu langkung saé pikeun anjeun

Flonase sareng Nasonex ngubaran gejala alergi nasal, tapi dianggo ku cara anu béda. Bandingkeun efek samping sareng biaya ubar-ubaran ieu pikeun milarian terang anu mana anu langkung saé.

Pamblokir reséptor Angiotensin II (ARBs): Kagunaan, mérek umum, sareng inpormasi kaamanan

Pamblok reséptor Angiotensin II (ARBs) ngubaran hiperténsi sareng kaayaan vaskular. Diajar langkung seueur ngeunaan jinis sareng kaamanan ARBs di dieu.

Obat leungitna beurat Belviq ditarik ti pasar A.S. Ditengah masalah éta nimbulkeun résiko kanker

Belviq - ubar leungitna beurat-dicandak kaluar ti pasar A.S. kusabab paménta ditarikna pasar FDA. Data nunjukkeun paningkatan résiko kanker dibandingkeun placebo.

Statistik Schizophrenia 2021

20 juta jalma hirup nganggo skizofrenia tapi kirang ti sapertilu dirawat. Statistik Schizophrenia nunjukkeun kasebaran sareng celah pangobatan tina karusuhan éta.

Efek samping Symbicort sareng kumaha carana nyingkahanana

Nyeri sirah, nyeri tikoro, sareng nyeri punggung mangrupikeun efek samping Symbicort anu tiasa lumangsung nalika nyaluyukeun kana pangobatan. Ieu nalika anjeun kedah nganjang ka dokter.

Naha aman pikeun ngagabungkeun alkohol sareng insulin?

Upami anjeun nganggo insulin pikeun ngatur diabetes anjeun, anjeun panginten tiasa kénéh nginum minuman beralkohol ti waktos ka waktos. Tapi ngobrol sareng dokter anjeun pikeun tetep aman.

Sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan ngagunakeun EpiPen

EpiPens nganteurkeun dosis épélephrine anu nyalametkeun hirup upami réaksi alérgi serius. Diajar kumaha jalanna, naon artina, sareng kumaha ngagunakeun EpiPens.

Diajar ngeunaan 5 obat anyar anu bakal datang dina taun 2020

FDA nyatujuan ubar anyar unggal taun. Sababaraha sumping ka pasar, sedengkeun anu sanésna ditunda. Ieu mangrupikeun anu paling pikaresepeun dina perjalanan.

Perawatan sareng pangobatan herpes

Hirup sareng herpes? Atanapi gaduh jalma anu dipikacinta anu henteu? Diajar ngeunaan pilihan pangobatan herpes anu béda sareng pangubaran bumi sareng ngabandingkeun pangobatan herpes.

Kartu tabungan ngajadikeun bédana hiji Rx dina hiji waktu

Ngahémat $ 40 di dieu atanapi di dinya sigana moal siga seueur tapi nambihan gancang. Kieu kumaha FamilyWize parantos ngabantosan jalma-jalma ngalangkungan jurang cakupan Medicare sareng COVID-19.

Abdi kaleungitan asuransi kasihatan — ayeuna kumaha?

Leungit asuransi kasihatan? Anjeun gaduh pilihan pikeun asuransi kasihatan antara padamelan, kalebet liputan saharita, rencana murah, sareng hemat dina resép.

Kumaha kuring ngagaduhan diagnosis diabetes anu leres-sareng diajar hirup kalayan éta

Kuring didiagnosa kaserang diabetes tipe 2 20 taun ka pengker. Ieu anu kuring pelajari ngeunaan hirup kalayan diabetes-sareng ngarawatna.

Dupi abdi tiasa inuman upami kuring aya di Celebrex atanapi Meloxicam?

Efek samping GI tiasa kajantenan nalika nyandak NSAID, tapi nyampur alkohol sareng ubar rematik tiasa ningkatkeun résiko anjeun. Diajar bahaya di dieu.

Ngahémat artos ku ngalih kana resép anu langkung mirah

Naha anjeun terang yén anjeun tiasa ngahémat artos ku ngaganti kana resép anu langkung mirah anu sami-sami efektif? Kieu kumaha kéngingkeun resép anu dirobih.

Naon anu kudu dilakukeun nalika panyakit ngajadikeun asma anjeun langkung parah

Inféksi viral tiasa ngajantenkeun asma langkung parah. Perlakuan pangsaéna pikeun asma anu diinduksi ku virus nyaéta pencegahan. Kieu carana pikeun nyingkahan suar asma nalika anjeun gering.

Naon tonsillitis? Diajar ningalian gejalana.

Tonsillitis langkung umum di barudak tapi tiasa mangaruhan sagala umur. Bandingkeun gejala tonsillitis, diagnosis, sareng pangobatan kana corétan tikoro sareng inféksi sanés.

FDA nyatujuan Trijardy XR pikeun diabetes tipe 2

Tridjardy XR mangrupikeun gabungan tina 3 pangobatan diabetes (metformin, linagliptin, empagliflozin). Diajar ngeunaan ubar resép anyar sakali ieu di dieu.

Concerta vs. Adderall: Bedana, kamiripan, sareng mana anu langkung saé pikeun anjeun

Concerta sareng Adderall ngubaran ADHD tapi aranjeunna dianggo dina cara anu béda. Bandingkeun efek samping sareng biaya ubar-ubaran ieu pikeun milarian terang anu mana anu langkung saé.

Topamax pikeun leungitna beurat: Tingali inpormasi kasalametan sareng efficacy

Topamax ngubaran epilépsi sareng migren, tapi éta ogé dipikanyaho nyababkeun leungitna beurat. Diajar naha turunna beurat tiasa janten efek samping anu positif pikeun sababaraha pangguna.

Naha kuring tiasa nganggo SingleCare upami kuring nuju di Medicare?

Anjeun tiasa nganggo kartu tabungan apoték urang sanaos anjeun kéngingkeun kauntungan Medicare. Éta henteu haram, atanapi ngalanggar aturan. Kieu carana.

Kumaha aman mésér Cialis online

Cialis (tadalafil) diresepkeun pikeun disfungsi erectile sareng hiperplasia prostatik jinak. Diajar kumaha mésér Cialis online aman dina opat léngkah.

Irbesartan vs Valsartan: Beda Utama sareng Kamiripan

Irbesartan sareng Valsartan duanana dianggo pikeun ngubaran tekanan darah tinggi. Kami ngabandingkeun aranjeunna berdampingan janten anjeun tiasa mutuskeun pilihan anu pangsaéna pikeun anjeun.

Milih Kotak Terapi Lampu: Pitunjuk Mésér Gampang Anjeun

Nalika bulan anu langkung tiis ngadeukeutan ka urang, beuki seueur jalma anu ngarobah kana kotak terapi cahaya na. Anu mana anu paling cocog pikeun anjeun?

Naon ari nebulizer? Diajar kumaha jalanna sareng naha anjeun panginten peryogi

Nebulizer vs inhaler? Mesin neulizer tiasa disarankeun pikeun nyerep pikeun murangkalih asma. Kieu kumaha cara ngagunakeun sareng ngatur pangobatan napas.