Utama >> Inpo Narkoba >> Naon Cialis? Sareng naon dianggo na?

Naon Cialis? Sareng naon dianggo na?

Naon Cialis? Sareng naon dianggo na?Inpo Narkoba

Seueur hal tiasa ngagugulung malem romantis: cuaca goréng, karacunan pangan, kunjungan ti sobat anu teu diondang. Tapi salah sahiji anu paling henteu dihoyongkeun nyaéta disfungsi erectile. Cialis ngawangun hiji kampanye brand pikeun mayungan malam romantis tina tungtung anu ujug-ujug. Tapi éta ngan mérek tingkat luhur. Kumaha upami nitty-gritty? Dosis, efek samping, sareng kagunaan sanés? Anjeun bakal mendakan sadayana éta sareng seueur deui di dieu.

Naon Cialis?

Cialis mangrupikeun ubar resép anu utamina ngarawat disfungsi erectile (ED), tapi éta ogé biasana diresepkeun pikeun ngubaran prostat anu ngagedékeun (hyperplasia prostat jinak atanapi BPH). Cialis dipasarkan salaku ubar anu béda, Adcirca, pikeun ngubaran tekanan darah tinggi dina paru-paru (hipertensi pulmonal).



Éta nami mérek pikeun ubar tadalafil , anu kagolong kana kelas ubar anu disebut sambetan phosphodiesterase (sambetan PDE5). Phosphodiesterase type 5 mangrupikeun énzim anu ngendalikeun aliran getih dina pembuluh darah di sekitar sirit, bayah, sareng daérah sanés. Ku meungpeuk énzim ieu, tadalafil ngamungkinkeun langkung seueur aliran getih ka daérah éta, janten langkung gampang kéngingkeun dedegan nalika kagiatan séks.



Acrousal, kumaha oge, sadayana ngeunaan waktos. Lalaki sering heran nalika aranjeunna kedah nyandak Cialis sareng sabaraha lami. Untungna, aya jandéla anu cukup ageung. Éta tiasa nyandak waktos antara 15 menit sareng dua jam pikeun pangaruh. Saatos éta, éta tiasa dugi ka 36 jam. Nyandak éta dua jam sateuacan séks biasana anu pangsaéna. Nanging, Cialis sanés mangrupikeun afrodisiak. Éta ngajantenkeun ngadégdég langkung gampang tapi tetep meryogikeun stimulasi séks.

Aya sababaraha mérek tadalafil, tapi Cialis (didamel ku Eli Lilly) anu pang populerna. Éta ogé mahal. Gumantung kana kakuatan sareng dosis anu diresepkeun, éta tiasa hargana langkung luhur $ 1,350 tanpa asuransi .



Dokter bakal resep Cialis, tadalafil umum, atanapi pangobatan anu sami sapertosViagrapikeun lalaki anu ngagaduhan ED. Nanging, masalah kaséhatan anu mendasar sapertos panyakit jantung, koléstérol tinggi, obesitas, diabetes, sareng anu sanésna tiasa nyababkeun ED, janten dokter panginten hoyong nyobian sareng ngarawat anu munggaran atanapi sakaligus.

Naon anu dianggo Cialis?

Cialis mangrupikeun ubar serbaguna kalayan sababaraha aplikasi anu béda. Kumisan ti disfungsi erectile, tadalafil tiasa sacara efektif ngubaran hiperplasia prostat jinak (BPH) . BPH mangrupikeun pembesaran kelenjar prostat anu tiasa nyababkeun gejala kemih, sapertos sering kedah kiih atanapi henteu mampuh ngosongkeun kandung kemih salami kiih.

Nanging, panggunaan utama Cialis nyaéta pangobatan pikeun ED. Cialis damel sacara éksklusif pikeun ngabantosan ngahontal cacakan. Aya sababaraha inpormasi palsu online ngeunaan naon ubar ED tiasa sareng teu tiasa dilakukeun. Sabalikna naon anu anjeun baca atanapi didéngékeun ku anu sanés, Cialis bakal henteu cageur libido low atanapi éjakulasi prématur. Ogé henteu ngajantenkeun cacakan langkung ageung, nyegah panyakit anu ditularkeun séksual, atanapi ningkatkeun stamina séksual (kecuali upami batur ngagaduhan masalah kaleungitan dedegan nalika hubungan seksual).



Cialis henteu disatujuan pikeun ngubaran disfungsi seksual di awéwé. Aya anekdot terisolasi ngeunaan Cialis ningkatkeun aliran getih kana aurat awéwé sapertos cara anu sami pikeun lalaki, ningkatkeun kasenangan sareng libido. Tapi teu aya studi anu dikontrol pikeun nyokong ieu. Dina kaseueuran kasus, éta ngan saukur teu aya pangaruh. Nanging, dokter sakapeung resep resep tadalafil pikeun awéwé anu ngagaduhan hipertensi artéri pulmonal.

Patali: Kumaha aman mésér Cialis online

Dosis Cialis

Cialis asalna dina bentuk tablet sareng opat kaunggulan anu béda: 2,5 mg, 5 mg, 10 mg, sareng 20 mg. Dosis beda-beda gumantung kana kasabaran sareng kondisi parah pasien.



Aya sababaraha cara pikeun dosis Cialis, saur Michael Hall, MD, pangadeg Klinik umur panjang Aula . Ilaharna 20 mg dipasihkeun pikeun panggunaan 72 jam. Éta ogé tiasa dipasihan tablet 2,5 atanapi 5 mg unggal dinten gumantung kana kaayaan anu diubaran. Sababaraha mendakan panggunaan sadidinten panginten langkung épéktip pikeun kabutuhna.

Rata-rata dosis panggunaan sapopoé pikeun pangobatan BPH nyaéta 5 mg. Cialis-ngaran Cialis henteu dituduhkeun pikeun pengobatan hiperténsi artéri pulmonal. Sabalikna, dokter resep resep bentuk tadalafil anu sanés disebat Adcirca dina dosis anu langkung saé-40 mg, sakali per dinten.



Cialis tiasa pangaruh dimana waé antara 15 menit sareng dua jam sareng ngabogaan satengah hirup 17,5 jam . Konséntrasi ubar bakal puncak dimana waé antara 30 menit sareng genep jam.

Watesan Cialis

Awéwé sareng barudak henteu kedah nyandak Cialis, sanaos aranjeunna tiasa nyandak Adcirca pikeun hipertensi artéri pulmonal.



Teu ilaharna pangaluyuan dosis pikeun penderita manula kecuali aranjeunna nunjukkeun sensitipitas anu luhur.

Dr. Hall nunjukkeun yén saha waé lalaki anu ngalaman riwayat stroke atanapi serangan jantung kedah langkung ati-ati sareng panggunaan perencat fosfodiesterase naon waé, kalebet Cialis. Salaku tambahan, Inpo ubar Eli Lilly nyebutkeun yén saha waé anu ngagaduhan riwayat ngeunaan salah sahiji atanapi langkung tina kaayaan médis ieu kedah ngawartosan dokterna sateuacan nyandak Cialis:



  • Gagal haté
  • Stroke
  • Masalah ati atanapi ginjal
  • Borok beuteung
  • Kasakit Peyronie
  • Retinitis pigmentosa
  • Anémia sél sabit atanapi sababaraha myeloma

Interaksi Cialis

Di luhur larangan éta, numutkeun kana Labél ubar FDA , Cialis tiasa ngagaduhan interaksi ubar berpotensi bahaya sareng pangobatan ieu:

  • Nitrat: Sakaligus nyandak nitroglycerin, isosorbide mononitrate, isosorbide dinitrate, atanapi poppers rekreasi sapertos amyl nitrite sareng butyl nitrite tiasa nyababkeun turunna bahaya tina tekanan getih, anu tiasa ngakibatkeun pusing sareng pingsan.
  • Pamblokir alfa: Ogé dianggo pikeun ngubaran prostat sareng tekanan darah tinggi, ubar sapertos terazosin, tamsulosin, doxazosin, alfuzosin, sareng silodosin tiasa nyababkeun tekanan darah rendah bahaya nalika digabungkeun sareng Cialis.
  • Antijamur Azole: Sababaraha ubar antijamur (ketoconazole sareng itraconazole) tiasa ningkatkeun tingkat Cialis dina aliran getih, berpotensi nurunkeun tekanan getih anjeun langkung jauh.
  • Antibiotik Macrolide: Antibiotik tangtu sapertos erythromycin, clarithromycin, sareng telithromycin tiasa ningkatkeun kadar Cialis dina getih.
  • Sambetan protéin HIV: Obat ieu (khusus ritonavir) ogé tiasa ningkatkeun konsentrasi Cialis dina getih.
  • Alkohol: Salaku vasodilator hampang (ngalegaan pembuluh darah), konsumsi alkohol anu seueur nalika nyandak Cialis tiasa nyababkeun tekanan darah rendah, pusing, nyeri sirah, sareng tingkat denyut jantung anu ningkat.
  • Pangobatan hiperténsi artéri pulmonal sanés siga Revatio (sildenafil) .
  • Pangobatan disfungsi erectile séjén sapertos Viagra (sildenafil) atanapi Levitra (vardenafil).

Naon efek samping tina Cialis?

Sapertos ubar sanésna, Cialis berpotensi nyababkeun réaksi ngarugikeun tertentu. Efek samping anu paling umum diantarana:

  • Nyeri sirah
  • Teu nyusahkeun
  • Nyeri otot atanapi nyeri otot
  • Nyeri deui
  • Kamacetan irung
  • Siram
  • Nyeri beuteung atanapi ngarareunah
  • Nyeri dina panangan atanapi suku

Aya sababaraha efek samping serius anu saha waé anu ngémutan Cialis kedah terang. Éreksi anu langkung ti opat jam (disebat priapism) peryogi bantosan médis. Upami teu kitu, aya résiko karuksakan abadi kana jaringan pénil sakurilingna.

Sedengkeun Cialis teu acan dikaitkeun sareng masalah jantung jangka panjang, éta tiasa lungsur tekanan getih ka tingkat anu bahaya pisan (utamina nalika dicandak ku vasodilator anu sanés), berpotensi nyababkeun pusing, pingsan, serangan jantung, sareng stroke.

Dina kasus anu jarang, Cialis ogé tiasa nyababkeun leungitna dédéngéan, hurung dina ceuli, atanapi kaleungitan visi dina hiji atanapi kadua panon. Saha waé anu ngalaman salah sahiji réaksi ieu kedah langsung milari perhatian médis.

Sanaos Cialis tiasa ngabantosan cacakan, éta moal nyegah éjakulasi, janten kontraséptif masih diperyogikeun pikeun nyingkahan kakandungan.

Sareng éta henteu dianggo pikeun sadayana (sanaos mujarab pikeun paling). Untungna, aya pilihan cadangan. Pilihan kahiji bakal nyaluyukeun dosis atanapi nyobian ubar ED anu sanés . Upami éta henteu tiasa dianggo, suntikan pénil, pompa pangwatesan vakum, sareng implan pénil mangrupikeun pilihan anu layak.

Cialis vs. Viagra

Aya sababaraha ubar béda di pasar anu tiasa ngubaran disfungsi erectile:

Kumaha pél ED sanés ngabandingkeun sareng Cialis?
Nami ubar Kumaha jalanna Babandingan Tabungan SingleCare
Viagra (sildenafil) Viagra ngan ukur 3 dugi ka 5 jam (dibandingkeun sareng Cialis, anu dugi ka 36), tapi éta ogé sering kirang mahal. Paling sering, éta diresepkeun pikeun dianggo sakumaha diperyogikeun, henteu unggal dinten. Bandingkeun sareng Cialis Kéngingkeun kupon Viagra
Levitra (vardenafil) Levitra ngan ukur 3 dugi ka 5 jam sareng henteu dimaksad pikeun dianggo sapopoé. Sapertos Viagra, éta biasana rada langkung mirah tibatan Cialis. Bandingkeun sareng Cialis Meunang kupon Levitra
Stendra (avanafil) Ubar ieu jalan langkung gancang tibatan Cialis, janten langkung saé pikeun ngadorong kagiatan seksual saatos, sareng éta salami 6 jam rata-rata. Nanging, éta ogé langkung mahal tibatan alternatipna. Bandingkeun sareng Viagra Kéngingkeun kartu diskon

Vérsi generik tadalafil, sildenafil, sareng vardenafil ogé sayogi pikeun harga anu langkung handap langkung saé tibatan ngaran merkna. Stendra ngan ukur sayogi salaku ubar mérek, sabab avanafil umum teu acan disatujuan.

Anu mana anu pangsaéna? Éta gumantung ka jalma anu khusus. Tadalafil sareng sildenafil parantos nunjukkeun efficacy anu sami dina ngubaran ED . Nanging, tadalafil tiasa fungsina teras-terasan nalika dilaksanakeun unggal dinten, sedengkeun sildenafil kedah dilaksanakeun sakumaha diperyogikeun. Avanafil rada mirip sareng sildenafil dina struktur kimia sareng pangaruh. Saha waé anu aya dina anggaran tiasa ningali kana pilihan umum tibatan nami mérek kusabab aranjeunna rada langkung meujeuhna. Sildenafil, tadalafil, sareng vardenafil gaduh sadayana ditunjuk efficacy dina nyampurkeun gejala BPH teuing , sanaos tiasa négatip négatip sareng alfa-blocker, pangobatan BPH anu umum.

Cialis sareng Viagra tiasa gaduh pangaruh anu béda dina awak, saur Dr. Hall. Viagra condong nyababkeun langkung seueur vasodilasi dina saluruh awak, kalebet di daérah irung, anu tiasa nyababkeun seueur kamacetan. Viagra ogé ngagaduhan pangaruh dina panon, anu tiasa nyababkeun warna biru, sabab tiasa mangaruhan sirkulasi retina.

Tungtungna, milih ubar disfungsi ereksi gumantung kana kaayaan kaséhatan spésipik sabar, gaya hirup, sareng riwayat médis. Saha waé anu nganggap Cialis atanapi salah sahiji alternatip na kedah meunang naséhat médis ti dokter sateuacan ngamimitian ngubaran.