Utama >> Kaséhatan >> 8 Alat Ransel Darurat Pangsaéna pikeun Nyekel sareng Buka

8 Alat Ransel Darurat Pangsaéna pikeun Nyekel sareng Buka

Alat Ransel Darurat

123rf.com (photka)

Anjeun moal tiasa siap-siap teuing. Hanjakalna, musibah tiasa nyerang iraha waé, dimana waé. Janten pastikeun yén anjeun siap pikeun anu teu kaduga ku mesen salah sahiji paket ransel darurat ieu kanggo disimpen di bumi, mobil, sareng kantor anjeun ayeuna. Nalika waktuna sumping pikeun ngagunakeunana - anjeun moal kuciwa.



Ieu mangrupikeun Paket Ransel Darurat Pangsaéna di Amazon

Paket Toko Elite Darurat Survival Pak Elite Kit Paket Toko Elite Darurat Survival Pak Elite Kit Ulasan Pelanggan Amazon
  • Pakakas cai anu nyaring ku saringan, pompa, jarami, botol, kandung kemih, sareng wadah galon.
  • Masak kuat sareng set seuneu.
  • Tenda, kantong saré, mat kémping, kelambu, sareng ponco ngajangjikeun kamampuan bobo di luar rohangan.
Harga: $ 699,99 Balanja di Amazon Balanja ayeuna Maca ulasan urang
Sustain Supply Co. Premium Darurat Kasalametan Kantong / Kit Sustain Supply Co. Premium Darurat Kasalametan Kantong / Kit Ulasan Pelanggan Amazon
  • Kit anu dieusian ogé pikeun anjeun sareng anu sanés.
  • Harga wajar.
  • Dirancang pikeun anjeun ngaliwat periode awal 72 jam tina krisis naon waé.
Harga: $ 299,00 Balanja di Amazon Balanja ayeuna Maca ulasan urang
EVERLIT Gempa Bumi 72-Jam Alat Salametan Darurat 2-Jalma EVERLIT 72-Jam 2-Orang Kit Darurat Darurat Ulasan Pelanggan Amazon
  • Dirancang ku para veteran militér pikeun ngaliwat anjeun dina 72 jam mimiti krisis.
  • Mahal pikeun pakét salamet dua jalma.
  • Engkol radio darurat bakal teras-terasan nyayogikeun kakuatan.
Harga: $ 164,95 Balanja di Amazon Balanja ayeuna Maca ulasan urang
Zona Darurat Urban Survival 72-Jam Bug Out / Go Bag Survival Kit w / Piaraan Kit Tambih Deui Zona Darurat Urban Survival 72-Jam Kit Kasalametan w / Kit Piaraan Tambih Deui Ulasan Pelanggan Amazon
  • Sadaya pakakas anu anjeun peryogikeun pikeun 3 dinten.
  • Harga wajar pikeun anjeun sareng anak anjing anjeun.
  • Sasatoan anjeun sanés panginten, aya sakumpulan suplai anu dirarancang pikeun karaharjaan aranjeunna.
Harga: $ 189,99 Balanja di Amazon Balanja ayeuna Maca ulasan urang
Tas Gempa Redfora lengkep Tas Gempa Redfora lengkep Ulasan Pelanggan Amazon
  • Ngandung seueur aset pikeun ngiringan anjeun salami 72-jam mimiti tina bencana.
  • Langkung mirah ti paling.
  • Sayogi dina kisaran ukuran tina 1 dugi ka 6 jalmi.
Harga: $ 135,00 Balanja di Amazon Balanja ayeuna Maca ulasan urang
Guardian Survival Multi-Pocket Hiker Guardian Survival 2-Person Multi-Pocket Hiker's Elite Emergency Kit Ulasan Pelanggan Amazon
  • Salah sahiji kit darurat pinuh anu paling murah anu aya.
  • Kadaharan sareng cai ngagaduhan umur 5 taun.
  • Nyatu persediaan ngaliput tuangeun, cai, kabersihan, bobo, cahaya, komunikasi, alat, sareng seueur deui.
Harga: $ 72,99 Balanja di Amazon Balanja ayeuna Maca ulasan urang
Kilat X Jumbo Oksigén Medik Kahiji Tanggapan EMTEMS Kantong Kilat X Jumbo Oxygen Medic First Responder EMT / EMS Bag Ulasan Pelanggan Amazon
  • Pakakasna disayogikeun ku seueur pisan persediaan anu tiasa nyalametkeun hirup.
  • Tangki oksigén sareng alat pangiriman kalebet.
  • Sayogi dina warna beureum, oranyeu, atanapi biru laut.
Harga: $ 319,99 Balanja di Amazon Balanja ayeuna Maca ulasan urang
SkySaverFamily Rescue Backpack + Baby Harness Bundle - 25 Story Fire Escape Backpack Evacuation Kit Emergency Exit Device Kulawarga SkySaver Nyalametkeun Ransel + Baby Harness kebat - 25 Story Fire Escape Backpack Evacuation Kit Emergency Exit Device Ulasan Pelanggan Amazon
  • Aman bakal nyandak anjeun ka taneuh tina jangkungna 260-suku.
  • Hiji ukuran cocog sareng sadayana ransel sareng abah orok disertakeun.
  • Gawe otomatis. Teu kedah latihan atanapi katerampilan.
Harga: $ 1,870,00 Balanja di Amazon Balanja ayeuna Maca ulasan urang
Harita Henteu Saé kami
  1. 1. Siapkeun Toko Elite Darurat Pak Survival Pak Elite

    Paket Toko Elite Darurat Survival Pak Elite Kit Harga: $ 699,99 Ulasan Pelanggan Amazon Balanja di Amazon Naros:
    • Pakakas cai anu nyaring ku saringan, pompa, jarami, botol, kandung kemih, sareng wadah galon.
    • Masak kuat sareng set seuneu.
    • Tenda, kantong saré, mat kémping, kelambu, sareng ponco ngajangjikeun kamampuan bobo di luar rohangan.
    • Carger surya sareng lantern bank kakuatan mastikeun anjeun henteu kedah kaleungitan listrik.
    • 70+ sapotong alat pertolongan cemas sareng seueur deui.
    Kontra:
    • Sedikit mahal tapi dieusian ku bekel.
    • Dirancang pikeun hiji jalma.
    • Teu aya tuangeun.

    The Paket Toko Elite Darurat Survival Pak Elite Kit diurus pikeun nyayogikeun anjeun sagala anu tiasa dipikirkeun pikeun ngajaga anjeun salamet sareng satiated upami aya kajadian anu teu kapikir. Cai moal janten masalah sabab saringan anu disertakeun bakal bersih dugi ka 1.500 galon. Sareng éta ogé pompa saringan, jarami, botol, kandung kemih 2,5 liter, sareng wadah 2 galon ogé.



    Upami anjeun kedah bobo di luar ruangan, anjeun bakal dilengkepan ku berkat tenda hiji jalma, kantong bobo tilu usum, jaring reungit ageung, sareng ponco ukuran pinuh. Ogé kalebet starter seuneu rod ferrocerium pikeun nyayogikeun haneutna sareng panas masak. Aya set 10-set masak kanggo ngiringan éta. Kitu ogé alat pancing, topi, péso kulit, parang, batu ngasah, ranté ranté leungeun, sareng pérak tilepan.

    Carjer surya lipat sareng lantern bank kakuatan mastikeun yén anjeun henteu kedah kantos kaleungitan listrik. Lantera ogé ngagaduhan lampu darurat. Sareng aya radio ham dua arah built-in kalayan sinyal radio cuaca NOAA.



    Salian ti fitur-fitur anu parantos narik ati ieu, anjeun ogé bakal mendakan 70+ sapotong alat pertolongan pertama, topéng, sarung tangan, semprot serangga sareng panolak klip-on, sareng seueur deui. Paket Persiapan Darurat Elit Darurat Pak Elite Kit saleresna mangrupikeun paket anu mengesankan kalayan harga anu sangat wajar.

    Pilarian langkung seueur inpormasi Paket Penyimpanan Darurat Elite Kit Elite Kit sareng ulasan di dieu.

  2. 2. Sustain Supply Co Premium Darurat Kasalametan Kantong / Kit

    Sustain Supply Co. Premium Darurat Kasalametan Kantong / Kit Harga: $ 299,00 Ulasan Pelanggan Amazon Balanja di Amazon Naros:
    • Kit anu dieusian ogé pikeun anjeun sareng anu sanés.
    • Harga wajar.
    • Dirancang pikeun anjeun ngaliwat periode awal 72 jam tina krisis naon waé.
    • Tiasa dipésér dina ukuran anu langkung ageung pikeun kulawarga anu langkung ageung.
    Kontra:
    • Upami anjeun dina krisis langkung ti 3 dinten, anjeun panginten tiasa béak.
    • Teu seueur cai kalebet
    • Anjeun peryogi alat anu langkung ageung upami anjeun mikir langkung ti 2 jalma.

    The Sustain Supply Co. Premium Darurat Kasalametan Kantong / Kit dirancang pikeun ngalengkepan anjeun sareng sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun salamet tina krisis dugi ka 72-jam. Alat darurat hadir sareng 12 séndok tuangeun sareng cai 2 liter Aqua Literz anu umur 5 taun hirup.



    Sajauh alat-alat kasalametan kalebet, anjeun bakal mendakan jarami anu disaring, simbut darurat, kompor portabel, mangkok sareng parabot, alat-alat pembakaran seuneu, pasokan pertolongan pertama, sareng seueur deui. Sadayana disimpen pikeun nutupan kabutuhan anjeun sareng hiji tambahan anu penting. Nanging, upami anjeun peryogi langkung suplai pikeun kulawarga anu langkung ageung, Sustain Supply Co. nawiskeun rangkeian ukuran sahingga anjeun tiasa mesen persis pak salamet anu anjeun peryogikeun dina krisis.

    Milarian inpormasi Sustain Supply Co. Premium Emergency Survival Bag / Kit sareng ulasan di dieu.

  3. 3. EVERLIT 72-Jam 2-Orang Darurat Survival Kit

    EVERLIT Gempa Bumi 72-Jam Alat Salametan Darurat 2-Jalma Harga: $ 164,95 Ulasan Pelanggan Amazon Balanja di Amazon Naros:
    • Dirancang ku para veteran militér pikeun ngaliwat anjeun dina 72 jam mimiti krisis.
    • Mahal pikeun pakét salamet dua jalma.
    • Engkol radio darurat bakal teras-terasan nyayogikeun kakuatan.
    • Umur rak 5 taun kanggo tuangeun sareng cai.
    Kontra:
    • Bungkus tuangeun sareng cai henteu raoseun.
    • Panyucian cai terbatas.
    • Ukur diwangun pikeun ngadukung salami 72-jam.

    The EVERLIT 72-Jam 2-Orang Kit Darurat Darurat dirancang pikeun ngalangkungan anjeun salami periode tilu dinten anu penting nalika hal-hal mimiti pikareueuseun saatos gempa bumi, topan, banjir, atanapi kajadian anu matak ngerakeun. Dirancang ku veteran militér A.S., kantong éta diwangun ku suplai pertolongan tinggi, bahan pangan sareng cai, alat salamet, alat kaamanan, sareng seueur deui.



    Di jerona aya senter tangan-engkol radio darurat anu janten radio, senter LED, sareng carjer. Pikeun tuangeun sareng cai, anjeun bakal mendakan sapasang 3.600 bar kalori sareng 24 bungkus cai nginum DATREX. 200-sapotong alat bantuan heula anu mantep sareng turnamén dilebetkeun. Aya alat salamet sareng paracord 100-suku kanggo nyayogikeun sadaya alat anu anjeun peryogikeun. Sareng aya réspirator N95, panyumputan darurat sareng poncho dialungkeun pikeun ukuran anu saé.

    Milarian langkung seueur EVERLIT Gempa 72-Jam 2-Orang Darurat Kasalametan Kit sareng ulasan di dieu.



  4. 4. Zona Darurat Urban Survival 72-Jam Survival Kit w / Piaraan Kit Tambihkeun Dina

    Zona Darurat Urban Survival 72-Jam Bug Out / Go Bag Survival Kit w / Piaraan Kit Tambih Deui Harga: $ 189,99 Ulasan Pelanggan Amazon Balanja di Amazon Naros:
    • Sadaya pakakas anu anjeun peryogikeun pikeun 3 dinten.
    • Harga wajar pikeun anjeun sareng anak anjing anjeun.
    • Sasatoan anjeun sanés panginten, aya sakumpulan suplai anu dirarancang pikeun karaharjaan aranjeunna.
    • Ukuran tambihan sayogi pikeun kulawarga ageung.
    • Ransel hideung ransel.
    Kontra:
    • Dirancang pikeun ngan hiji manusa sareng anjingna.
    • Cai asalna dina bungkus rumit.
    • Parabot umumna diwangun ku Péso Angkatan Darat Swiss.

    Naon susunan dina Zona Darurat Urban Survival 72-Jam Kit Kasalametan w / Kit Piaraan Tambih Deui sajaba ti persainganna nyaéta nyandak sobat dalit lalaki kana persamaan ogé. Éta hadir sareng seueur fitur anu ngabantosan dina 3-dinten mimiti krisis. Sanitasi sareng kabersihan, tuangeun sareng cai, pertolongan pertama, alat - aranjeunna sadayana kalebetkeun. Tapi anjeun ogé bakal mendakan alat pikeun lampu sareng komunikasi, pemurnian cai, panyalindungan cuaca, sareng buku panduan darurat ogé.

    Ransel beurat-tugas nyaéta nondescript sahingga jalma moal timburu terang yén anjeun ditumpukkeun ku pakakas bertahan. Sareng tangtosna, anjing anjeun ogé ditutupan ku tuangeun, kerah, tali, mangkok, cocooan, bantalan anak anjing, kantong runtah, sareng anu sanés ogé kalebet kanggo kasihatanana.



    Pilarian seueur deui Darurat Urban Survival 72-Jam Survival Kit w / Pet Pet Add On inpormasi sareng ulasan di dieu.

  5. 5. Tas Gempa Redfora Lengkep

    Tas Gempa Redfora lengkep Harga: $ 135,00 Ulasan Pelanggan Amazon Balanja di Amazon Naros:
    • Ngandung seueur aset pikeun ngiringan anjeun salami 72-jam mimiti tina bencana.
    • Langkung mirah ti paling.
    • Sayogi dina kisaran ukuran pikeun ngadukung 1 dugi ka 6 jalmi.
    Kontra:
    • Eusi moal ngadukung saurang jalma langkung ti 3 dinten.
    • Sababaraha produk didamel mirah.
    • Bungkus tuangeun sareng cai henteu raoseun.

    The Tas Gempa Redfora lengkep katingalina pikeun kéngingkeun anjeun sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun salamet tina bencana alam anu paling murah. Alat darurat ngajangjikeun kapuasan 100% dijamin salami 3 dinten. Pakétna kalebet 3.600 bar dahareun kalori, belasan kantong cai, pertolongan pertama, produk kabersihan, tempat panyumputan, kahaneutan, sareng seueur alat.



    Kit ransel darurat nyertakeun senter engkol leungeun anu ogé dianggo salaku pangecér radio sareng telepon. Aya ogé pertandingan tahan cai anu kedahna tiasa dianggo di lingkungan mana waé. Kitu ogé ponco darurat, mylar bobo deui, tenda tabung 2 jalma, lilin 30+ jam, sareng seueur deui.

    Milarian langkung seueur inpormasi sareng Gempa Gempa Redfora lengkep di dieu.

  6. 6. Wali Survival 2-Jalma Multi-Pocket Hiker urang Élit Darurat Kit

    Guardian Survival Multi-Pocket Hiker Harga: $ 72,99 Ulasan Pelanggan Amazon Balanja di Amazon Naros:
    • Salah sahiji kit darurat pinuh anu paling murah anu aya.
    • Kadaharan sareng cai ngagaduhan umur 5 taun.
    • Nyatu persediaan ngaliput tuangeun, cai, kabersihan, bobo, cahaya, komunikasi, alat, sareng seueur deui.
    Kontra:
    • Radio mangrupikeun non-engkol meryogikeun batréna.
    • Dahareun sareng cai disimpen dina kantung rip-open tunggal panggunaan.
    • Ransel sorangan sigana murah.

    Éta panginten sanés kit salamet anu paling rumit dina pasaran, tapi éta Guardian Survival 2-Person Multi-Pocket Hiker's Elite Emergency Kit ngagaduhan dasarna sadayana anu anjeun peryogikeun pikeun salamet tina krisis jangka pondok anu lumangsung. Kit ransel darurat ngagaduhan 24 kantong cai 4-ons, 12 bar dahareun 400-kalori, sareng 20 tablet pemurnian cai.

    Kantong éta ogé disertakeun ku radio Sony AM / FM kalayan headphone sareng aki-aki. Senter peras anu tiasa dihontal kaasup kana katerangan. Salaku lilin darurat 3 jam, tongkat darurat 12-jam, sareng kotak tanding tahan cai.

    Pikeun kanyamanan sareng bobo anjeun bakal mendakan dua kantong bobo salamet darurat sareng dua pemanasan awak 16 jam, tenda tabung 2 jalma nganggo tali sareng duo ponchos darurat nganggo tiung. Sajauh pakakas, aya péso 16 fungsi, sarung tangan damel kulit, mastaka réspirator N95 anu disatujuan ku NIOSH, tali nilon, kacamata kaamanan, pakakas jahit, sareng kantong panyimpenan tahan cai. Aya ogé dua kit kabersihan mewah 24-sapotong. Kitu ogé peralatan pertolongan cemas deluxe sareng seueur barang-barang alit sanésna pikeun merenah.

    Pilarian langkung seueur inpormasi Alat Darurat 2-Jalma Multi-Pocket Hiker's Elite Emergency Kit sareng ulasan di dieu.

  7. 7. Kilat X Jumbo Oxygen Medic First Responder EMT / EMS Bag

    Kilat X Jumbo Oksigén Medik Kahiji Tanggapan EMTEMS Kantong Harga: $ 319,99 Ulasan Pelanggan Amazon Balanja di Amazon Naros:
    • Pakakasna disayogikeun ku seueur pisan persediaan anu tiasa nyalametkeun hirup.
    • Tangki oksigén sareng alat pangiriman kalebet.
    • Sayogi dina warna beureum, oranyeu, atanapi biru laut.
    Kontra:
    • Tangki oksigén sumping kosong.
    • Rada mahal, tapi matak katengtreman haté.
    • Badag sareng beurat.

    Sedengkeun seuseueurna kit ransel darurat kami parantos lebet kana daptar kami diarahkeun kana pakakas salamet jangka panjang, penting pikeun henteu mopohokeun kabutuhan potensial pikeun alat médis anu nyalametkeun ogé. The Kilat X Jumbo Oxygen Medic First Responder EMT / EMS Bag ngan éta, pak darurat darurat médis anu kedah nyayogikeun anjeun seueur pasokan anu diperyogikeun nalika dina kaayaan nyalametkeun.

    Kompartemen utama kantong dirancang pikeun nyocogkeun silinder oksigén ukuran D na sareng ruangan tambahan pikeun alat pangiriman oksigén ogé. Kompartemen hareup, bérés, sareng luhur bentang kalayan saé pikeun aksés gampang pikeun eusina. Sareng nyarios eusina mantap, sabab Lightning X Jumbo Oxygen Medic First Responder EMT / EMS Bag sumping dimuat ku puluhan puluhan potongan peralatan, perban / kasa, semprot, turnamén, sarung tangan, washes, splints, simbut, masker, sareng seueur deui , seueur deui.

    Milarian langkung seueur Inpormasi kilat X Jumbo Oxygen Medic First Responder EMT / EMS Bag di dieu.

  8. 8. SkySaver Family Rescue Ransel + Baby Harness Bundle - 25 Story Fire Escape Backpack Evacuation Kit Emergency Exit Device

    SkySaverFamily Rescue Backpack + Baby Harness Bundle - 25 Story Fire Escape Backpack Evacuation Kit Emergency Exit Device Harga: $ 1,870,00 Ulasan Pelanggan Amazon Balanja di Amazon Naros:
    • Aman bakal nyandak anjeun ka taneuh tina jangkungna 260-suku.
    • Hiji ukuran cocog sareng sadayana ransel sareng abah orok disertakeun.
    • Garansi 7 taun kalayan standar kaamanan anu seueur.
    • Garansi 7 taun kalayan standar kaamanan anu seueur.
    Kontra:
    • Di sisi anu mahal, tapi henteu saimbang pikeun naon anu ditawarkeunana.
    • Kedah masang jangkar di bumi anjeun sateuacan dianggo.
    • Kapasitas beurat ransel max sakitar 300-pon.

    The SkySaver Family Rescue Backpack nyaéta sakedik anomali dina daptar kami. Éta sanés kit salamet anu sanés ka batur anu kami parantos nampilkeun. Tapi tibatan, éta pakakas darurat dirancang pikeun ngiringan anjeun sareng kulawarga aman tina gedong jangkung upami kahuruan, badai, gempa bumi, atanapi serangan teror anu dahsyat.

    Alat katurunan anu dikontrol ieu bakal ngévakuasi anjeun kalayan ngan ukur prosés tilu-léngkah: gesper, klip kana titik jangkar anjeun anu tos dipasang, sareng kaluar liwat jandéla anjeun. Anu diasuh ku abah orok mastikeun yén orok ogé bakal aman dibungkus pikeun turunna. Ransel éta sorangan didesain janten hiji ukuran cocog sareng sadayana. Panjang kabel 160-suku atanapi 260-suku, anu mastikeun anjeun bakal aman turun tina jangkungna 25 lantai. Sareng SkySaver Family Rescue Backpack nawiskeun garansi 7 taun anu parantos diuji dina kaayaan anu ekstrim pikeun nohonan rupa-rupa standar.

    Milarian deui SkySaver Family Rescue Backpack + Baby Harness Bundle - 25 Story Fire Escape Backpack Evacuation Kit Emergency Exit Device information and reviews here.

Naha Anjeun peryogi Pak Survival

Upami aya krisis anu teu disangka-sangka, penting pisan pikeun pakét salamet siap sareng ngantosan di bumi anjeun. Kaseueuran ahli nyarios yén 72-jam anu pangpayunna paling penting, anu ngajantenkeun Sustain Supply Co. Premium Darurat Kasalametan Kantong / Kit idéal pikeun anu milari panutup anu 3 dinten ku dasar-dasarna.

Nanging, upami anjeun hoyong siap pisan pikeun jarak jauh, éta Paket Toko Elite Darurat Survival Pak Elite Kit nyaéta mantap sabab meunang sareng bakal nyayogikeun anjeun sadaya pakakas salamet anu anjeun peryogikeun upami aya kajadian anu saleresna pikareueuseun.

Kumaha upami Alat Darurat pikeun Mobil Anjeun?

Upami anjeun hoyong katengtreman ati terang anjeun ngan tiasa ngaluncat kana kendaraan anjeun sareng angkat, éta Kasus Darurat Kit Kasalametan Mobil 2-Jalma sampurna pikeun anjeun. Henteu ngan ukur ngagaduhan pakakas darurat 5 set pikeun nutupan unsur penting sapertos tuangeun / cai, bobo, pertolongan pertama, sareng kabersihan. Tapi éta ogé ngagaduhan alat salamet sapertos kabel jumper, tali tow, fix-a-flat sareng seueur deui pikeun mastikeun kendaraan anjeun tetep di jalan salami waktos anu paling hésé.

Kebutuhan Persiapan Darurat Lainnya Anu Anjeun Peryogikeun

Upami anjeun milari saham makanan anu langkung panjang pikeun mesen upami darurat, Lindon Farms jeung Perusahaan Bijaksana mangrupikeun dua mérek anu langkung seueur pikeun mesen. Duanana nawiskeun sababaraha pilihan MRE. Kalayan bungkus anu dirancang pikeun anjeun ti mana waé ti sababaraha dinten dugi ka dugi sataun sakabeh Tambih deui.

Anjeun ogé kedah milarian mésér topéng N95 sapertos ... ASAP.

Tingali Ogé

  • Hoodies Dipanaskeun Pangsaéna pikeun Ngabantosan Tetep Panggang
  • Topeng N95 & Respirator Pangsaéna pikeun Tetep Aman
  • Detéktor Logam Pangsaéna: Bandingkeun, Mésér & Simpen
  • Pemanas Propana Indoor Pangsaéna: Pitunjuk Mésér Gampang Anjeun