Utama >> Inpo Narkoba >> Kumaha kéngingkeun kadali kalahiran gratis (bahkan tanpa asuransi)

Kumaha kéngingkeun kadali kalahiran gratis (bahkan tanpa asuransi)

Kumaha kéngingkeun kadali kalahiran gratis (bahkan tanpa asuransi)Inpo Narkoba

Anjeun parantos ningali dokter, anjeun gaduh resép, tapi anjeun teu gaduh artos. Éta mangrupikeun skénario anu biasa-biasa waé, seueur anu bakal, hanjakalna, ngalaman dina sababaraha waktos. Ayeuna kalikeun kahariwang sareng kateupastian éta ku 12 upami anjeun kedah ngeusian deui resép kadali unggal bulan.

Sawidak dua persén awéwé ayeuna nganggo KB tina sababaraha jinis, numutkeun ka Departemen Kaséhatan sareng Jasa Manusa Amérika Serikat (DHHS). Tanpa asuransi, kumaha oge, tilu perempat awéwé éta moal tiasa mampuh kontrol kalahiran upami hargana ngaleuwihan $ 20 per bulan, sakumaha mendakan Guttmacher Institute. Hiji dina tujuh henteu mampuh ngendalikeun kalahiran kalayan harga naon waé. Kadali kalahiran anu meujeuhna, pikeun seueur awéwé, éstu kedah hartosna kontrol kalahiran gratis.



Untungna, éta mungkin. Pilihan pangendalian kalahiran anu diperyogikeun ku awéwé sayogi sanaos tanpa asuransi sareng sakedik biaya – atanapi bahkan gratis.



Kumaha kéngingkeun kontrol kalahiran tanpa asuransi

Hayu urang mimitian ku dasar. Malah tanpa asuransi, saha waé anu resép pikeun kontrol kalahiran tiasa mésér éta di apoték.

Éta hartosna perjalanan ka kantor dokter diperyogikeun. Pasien anu henteu ningali dokter sacara rutin tiasa masihan pasini di perencanaan kulawarga, kaséhatan masarakat, atanapi klinik Judul X.



Kanggo sabagéan ageung metoda pangendalian kalahiran, kunjungan dokter bakal saderhana. Saeutik pisan anu diperyogikeun pikeun dokter pikeun resep resep kalahiran. Dokter bakal naroskeun sababaraha patarosan kalebet riwayat médis pasién sareng panginten nyandak sababaraha tanda vital. Tés henteu diperyogikeun kecuali pasién ngagaduhan salah sahiji atanapi langkung faktor résiko, sapertos tekanan darah tinggi atanapi riwayat ngaroko.

Pikeun metode kontrol kalahiran anu langkung rumit, sapertos IUD, diafragma, atanapi implan, padamelan tambihan kedah dilakukeun, sapertos pap smear, ujian panggul, atanapi sisipan alat kontras lahir. Pamariksaan tambahan sareng prosedur panyabutan panginten ogé diperyogikeun. Prosedur ieu bakal langkung mahal.

Tapi kumaha anjeun leres-leres kéngingkeun KB? Éta gumantung kana metode anu dipilih.



Kadali kalahiran anu bérés, sapertos kondom, spértisida, sareng pél énjing-énjing kantun ngalibetkeun perjalanan gancang ka toko obat. Perencanaan kulawarga sareng klinik STI tiasa nyayogikeun kondom sareng spérstisida gratis. Anjeun panginten tiasa kantun leumpang sareng nyungkeun metode cara ngalahirkeun ieu.

Pél KB sareng sababaraha alat médis, sapertos cap serviks, peryogi nyandak resép ka apoték, sanaos sababaraha klinik tiasa nyayogikeun ubar atanapi alat dina situs.

Metode pangendalian kalahiran jangka panjang anu langkung rumit, sapertos susuk sareng IUD, kedah dilebetkeun ku ahli kaséhatan di kantor médis.



Sakumaha seueur kadali kalahiran tanpa asuransi?

Upami anjeun henteu ngerjakeun PR, waleran saderhana teuing. Anggaran pikeun pangendalian kalahiran hésé. Harga aya di mana waé. Naha anjeun ngagaduhan asuransi atanapi henteu, kéngingkeun kadali kalahiran kalayan harga anu lumayan peryogi sakedik terang.

Biaya pangendalian kalahiran dumasar jinisna

Mimitian ku ngabandingkeun pilihan kontrol kalahiran. Masing-masing beda-beda dina biaya, nilai, efektivitas, sareng efek samping. Boh kondom lalaki sareng awéwé hargana $ 1 atanapi $ 2, tapi éta ngan ukur tiasa dianggo sakali. Pél KB hargana sakedik $ 8 per bulan, tapi biasana biayana sakitar $ 20- $ 30 unggal bulan. Kontrol kalahiran jangka panjang, sapertos diafragma, cincin heunceut, IUDs, implan, sareng nembak hormon, tiasa dibanderol ti $ 100 dugi ka $ 1.500.



Kunjungan Dokter sareng ujian fisik

Kunjungan dokter mangrupikeun biaya tambahan. Nyangka mayar ti $ 20 dugi ka $ 200 pikeun tiap kunjungan upami anjeun teu ngagaduhan asuransi. Waragadna bakal gumantung dimana anjeun milari jasa médis. Klinik kaséhatan masarakat, panyadia 340B, sareng klinik Judul X tiasa ngeusi batén sakedik $ 0 gumantung kana pendapatan, tapi anjeun biasana tiasa ngarep-ngarep mayar sakitar $ 20 atanapi $ 25. Spésialis, sapertos ahli gynecologist, panginten hargana sakitar $ 125 per kunjungan.

Tés sareng prosedur prosedur

Pikeun alat anu rumit, sapertos IUDs, diafragma, atanapi implan, anjeun bakal mayar langkung kanggo pamariksaan sareng tés tambihan. Métode pangendalian kalahiran ieu panginten meryogikeun kunjungan lanjutan sareng prosedur panyabutan anu ningkatkeun biaya.



Biaya pengendalian kalahiran vs nilai jangka panjang

Sababaraha cara ngendalikeun kalahiran, sapertos kondom lalaki, spértisida, sareng kontrasépsi darurat, tiasa dipésér sacara over-the-counter tanpa mayar kanggo ningalian dokter. Tapi kusabab ieu ngan ukur hiji-waktos kontrasépsi, biaya pikeun mésér sababaraha kali tiasa nambihan kana waktos. Kontrol kalahiran jangka panjang, sapertos IUDs, diafragma, sareng nembak KB, tiasa janten nilai anu langkung saé tibatan waktos tibatan metode jangka pondok.

Salaku conto, bentuk pangendali kalahiran anu paling murah, kondom lalaki, bakal hargana $ 1 per panggunaan. Henteu aya kunjungan dokter. Nanging, ieu tiasa nambihan dugi ka $ 100- $ 300 per taun. Kontrasépsi jangka panjang langkung mahal, tiasa nambihan biaya taunan anu sami atanapi kirang. Diafragma dua taun panginten hargana $ 200 kalebet kunjungan dokter. IUD 12 taun panginten hargana $ 1,300, kalebet kunjungan dokter. Ogé, pikeun pangendalian kalahiran jangka panjang, kaduana kadatangan dokter sareng pangobatan atanapi alatna langkung disayogikeun biaya murah atanapi anu caket gratis di klinik kaséhatan umum pikeun pasién anu minuhan kualifikasi penghasilan.



Sakumaha seueur kadali kalahiran sareng asuransi?

Jalma anu ngagaduhan asuransi ayaan. Kalayan asuransi, kadali kalahiran teu nanaon. Éta leres. Unduhan Perawatan Terjangkau (administrasi) administrasi Obama (ACA) mandates yén sadaya rencana asuransi kasihatan nutupan kadali lahir awéwé, kaasup operasi, sareng henteu ngeusi batre pikeun kadatangan dokter atanapi cara kontrol kalahiran anu diresepkeun. Asuransi henteu kedah ngaliput unggal mérek pangobatan atanapi alat, tapi sahenteuna hiji pilihan dina unggal katégori kontrol kalahiran katutup kajaba kondom lalaki.

Biaya kontrol kalahiran tanpa asuransi
Jenis Resep peryogi? Ngaran mérek populér Khasiatna Rata-rata biaya saku * Biaya rata-rata nganggo kupon SingleCare
Pél KB Leres Ortho Tri-Cyclen Lo (pil campuran)

Errin (pil progestin-ngan)

93% -99% $ 50 $ 9- $ 13
Kontrasépsi darurat (énjing saatos pél) Henteu Rencana B Léngkah-Léngkah 89% -95%, gumantung nalika éta dicandak $ 11- $ 50 $ 10
Némbak kadali Leres Depot Cék 94% $ 150 $ 20
Implants Leres Nexplanon > 99% $ 1,300 $ 967
Tambalan transdermal Leres Xulane 91% $ 0- $ 150 $ 85
IUDs Leres Kyleena > 99% $ 1,300 $ 987
Cingcin heunceut Leres NuvaRing ( Éta cacah mangrupikeun hiji-hijina cincin kadali kalahiran anu disatujuan ku FDA) 91% $ 0- $ 200 $ 165
Diafragma (kalayan spermisida) Leres Caya 92% -96% $ 0- $ 250 $ 79
Topi serviks Leres Femcap 71% -86% $ 90 $ 78
Kondom awéwé Henteu FC2 (hiji-hijina kondom internal anu disatujuan ku FDA) 79% -85% $ 2- $ 3 $ 187 per kotak
Kondom lalaki Henteu Durex 83% -95% $ 2 $ 9 per kotak
Bolu kontrol kalahiran Henteu Dinten ayeuna 76% -88% $ 15 Scan kartu SingleCare anjeun pikeun milari harga panghandapna

* Numutkeun biaya kontrol kalahiran Rencana Parental, anu tiasa waé henteu kalebet biaya kunjungan dokter atanapi sisipan / panyabutan alat.

Kumaha cara ngadalikeun kalahiran diskon atanapi gratis

Aya salapan cara pikeun kéngingkeun diskon atanapi kadali lahir gratis.

1. SingleCare

Mimiti, pasién anu nganggo atanapi henteu nganggo asuransi tiasa ngandelkeun SingleCare pikeun sadaya ubar resépna. Kupon ieu gratis, tiasa dianggo deui, sareng gampang dianggo. Kupon SingleCare tiasa ngirangan harga kontrol kalahiran anu diresepkeun dugi ka 80%.

2. Buka generik

Kaseueuran metode kontrol kalahiran ngagaduhan pilihan generik sareng nami mérek. Sapertos kaseueuran pangobatan, kontrol kalahiran nami mérek tiasa langkung mahal tibatan versi umum. Salawasna naroskeun ka dokter naha aranjeunna tiasa nyayogikeun kadali kalahiran umum tibatan nami mérek.

3. Nyungkeun pasokan 90 dinten

Mésér sacara masal tiasa ngahémat palanggan apoték seueur artos dina jangka panjang. Biaya pasokan 90 dinten kadali kalahiran langkung ageung dina kasir, tapi anjeun bakal ngahémat biaya sababaraha kopay kanggo ngeusian resep anu langkung alit langkung sering.

Opat.Asuransi kasihatan

Malah rencana asuransi anu paling murah ngirangan biaya kontrol kalahiran luar tina saku dugi ka $ 0. Éta kalebet kunjungan dokter sareng pangobatan KB atanapi alatna nyalira.

Asuransi kasihatan mangrupikeun pilihan anu kedah dieksplorasi. Gumantung kana pendapatan anjeun, premi anu anjeun mayar tiasa sawaréh atanapi lengkep dibales ka anjeun salaku kiridit pajeg. Asuransi kaséhatan gratis tanpa kopay hartosna aksés ka kontrol kalahiran gratis.

5.Medicaid

Kauntungan Podomoro Medicaid sayogi pikeun manula anu berpenghasilan rendah, anu cacat, ibu hamil, atanapi kulawarga anu ngagaduhan budak di handapeun umur 18 taun. Premium boh anu low atanapi dibébaskeun sacara lengkep. Liputan kontraséptip Medicaid kalebet kontrol kalahiran gratis.

6.Organisasi kasehatan 340B

Rumah sakit 340B, klinik, sareng panyadia kasehatan bersih-bersih sanés tiasa mésér ubar kalayan harga diskon, kalebet pil KB, sareng ngaluarkeun obat-obatan éta dina harga anu lumayan. Gumantung kana pendapatan anjeun , klinik ieu bakalan nyayogikeun pil KB, nembak, sareng implan gratis atanapi dina harga diskon.

7.Rencana klinik Kolot

Klinik Parenthood direncanakeun nampi Medicaid sareng kaseueuran rencana asuransi kasihatan. Pikeun pasién anu henteu, klinik ieu bakal sering nyayogikeun diskon pikeun kalahiran gumantung kana pendapatan.

8.Pusat kaséhatan masarakat atanapi masarakat

Komunitas anjeun tiasa ngagaduhan klinik kaséhatan nirlaba, puskesmas umum, atanapi klinik KB anu nyayogikeun jasa kaséhatan réproduktif anu gratis atanapi gratis. Pikeun biaya nominal, biasana $ 25 atanapi kirang, anjeun tiasa ditingali ku dokter, resep metodeu kontrol kalahiran anu cocog, sareng kadang nampi metodeu kontrasépsi anu anjeun peryogikeun, sapertos shot, implant, atanapi alat intrauterine.

Klinik anu museur kana kasihatan awéwé, kaséhatan séks, atanapi STI (inféksi anu ditularkeun séksual), ogé klinik Judul X, mangrupikeun tempat anu paling dipercaya pikeun mendakan diskon kalahiran atanapi gratis.

9.Program bantosan pasién

Akhirna, seueur perusahaan farmasi, perusahaan alat médis, sareng organisasi nirlaba nyayogikeun obat-obatan sareng alat pikeun gratis ka pasién anu teu diasuransikeun anu meryogikeun. Sababaraha ngaliput sadayana copay pikeun pasién anu diasuransikeun. Program bantosan pasién ieu biasana ngabantosan pasién anu langkung mahal, produk nami mérek. Nanging, upami anjeun cocog, bantosan pasién pikeun produk nami mérek sering mangrupikeun alternatif anu murah atanapi henteu biaya pikeun generik murah.

Sumberdaya anu aya hubunganana