Utama >> Kaséhatan >> Diét Smoothie: Kumaha Cara Ngawitan Rencana Ngirangan Berat

Diét Smoothie: Kumaha Cara Ngawitan Rencana Ngirangan Berat



Ulin

Kumaha Rencana Diét SmoothiePitunjuk ieu nunjukkeun anjeun Kumaha Rencana A Diét Smoothie Lalajo Ieu sareng Pilem Anu Hubungan Anu Sétu Ieu di dieu: videojug.com/film/how-to-do-a-smoothie-diet Ngalanggan! youtube.com/subscription_center?add_user=videojugfoodanddrink Pariksa Halaman Saluran Kami: youtube.com/user/videojugfoodanddrink Resep Kami Dina Facebook! facebook.com/videojug Tuturkeun Kami Dina Twitter! twitter.com/videojug2012-05-06T09: 02: 08.000Z

Smoothie héjo, dieusi buah, sayuran, sareng protéin, sanés ngan ukur bakal ngeusian anjeun (kanggo ngirangan beurat), tapi ogé bakal ngajantenkeun anjeun énergi ku vitamin, nutrisi, sareng mineral anu séhat. Anggo seger, buah sareng sayuran organik sareng anjeun bakal ngaraosan kulit, rambut, sareng bobo anu langkung saé.

Tonton pidéo di luhur pikeun kiat ahli ngeunaan bahan lemes anu disarankeun sapertos kenari, siki rami, cau, kacang brazil, susu almond, susu nasi, buah goji, buah delima, blueberry, sareng nanas.




Rencana Diét Smoothie: Kumaha Ngalakukeunana

1. Mimitian unggal dinten ku smoothie héjo atanapi smoothie ngeusi protéin sanés kanggo sarapan.



Idéalna, lemes ieu bakal ngagaduhan buah, sayuran, sareng protéin. Protéinna tiasa asalna tina yogurt Yunani, bubuk protéin, kacang, atanapi susu.

2. Tuang tuang siang sareng séhat anu séhat sareng saimbang. Upami leungitna beurat anu langkung gancang mangrupikeun tujuan anjeun, ngaganti salah sahiji tuangeun ku sup anu dicampur ku kaldu campuran. Ieu resep sup kol mangrupikeun awal anu saé, tapi tambahkeun sababaraha protéin anu séhat pikeun nambihan nutrisi sareng kakuatan tetep.



3. Inuman dua gelas cai sateuacan unggal tuang. Pilarian terang kunaon di dieu.


Maca Langkung Tina beurat

Resep Diét Smoothie: Fuji Apple sareng Bayem Héjo Smoothie



Maca Langkung Tina beurat

Dina Diét Reresik Jus? Coba Resep Detox Manis Beet ieu

Maca Langkung Tina beurat



JIEUNAN: Jus Héjo pikeun Cleanses sareng Detox

Maca Langkung Tina beurat



JIEUNAN: Smoothie Héjo pikeun Poé St Patrick