Utama >> Komunitas >> Kumaha ngahemat dina Freestyle Libre sareng SingleCare

Kumaha ngahemat dina Freestyle Libre sareng SingleCare

Kumaha ngahemat dina Freestyle Libre sareng SingleCareKomunitas

Upami anjeun henteu gaduh nyalira, anjeun panginten terang sahenteuna hiji jalma anu hirup sareng diabetes. Langkung ti 30 juta jalma di A.S. nyalira gaduh kondisina. Anu hartosna anjeun dipikaresep wawuh kana repot pikeun ngawas kadar glukosa sepanjang waktos. Prosésna ngalibatkeun cucuk ujung jari anjeun ku jarum pikeun nguji setetes getih — aduh!

Nalika anjeun gaduh diabetes, penting pisan pikeun mastikeun éta aya dina kadali ku uji coba kadar glukosa anjeun sering, dumasar kana rekomendasi dokter anjeun. Kabeneran, pikeun anu peka kana éta atanapi ngan ukur bosen pengulangan, aya cara anu langkung gampang: di Libre bébas , sistem monitoring glukosa anu disatujuan ku FDA anu tiasa dianggo salaku alternatif pikeun iteuk ramo.



Kumaha jalan Freestyle Libre?

Freestyle Libre hadir sareng sénsor 14 dinten anu dianggo dina panangan luhur. Éta ngamungkinkeun anjeun ngawas kadar gula getih anjeun dimana waé sareng iraha waé.Tanjeunna sénsor néwak konsentrasi glukosa dina cairan interstitial unggal menit sareng nyatet konsentrasi glukosa unggal 15 menit. Sadaya data ieu disimpen dina log dalapan jam.Sétna ogé disertakeun ku manual pangguna, kabel USB, sareng adaptor listrik.



Kuring parantos nganggo kartu SingleCare salami dua bulan ayeuna pikeun sensor glukosa Libre kuring. Abdi henteu hoyong

Sakumaha seueur biaya Freestyle Libre?

Anjeun peryogi resép pikeun mésér Freestyle Libre 14 dinten sistem-sareng sénsor tiasa sering mahal. Harga luar-saku sakitar $ 129.99, tapi anjeun tiasa ngahémat nganggo kartu tabungan SingleCare. Éta tiasa dianggo henteu paduli status asuransi anjeun— malah lamun anjeun dina Medicare .



Anjeun tiasa milarian monitor diabetes Libre Freestyle anjeun dina situs urang sateuacan anjeun angkat ka apoték. Pikeun milarian harga anu pangsaéna, kami nyarankeun yén anjeun ngabandingkeun harga kami sareng harga kontan sareng / atanapi copay anjeun.

Kuring nganggo éta di Walmart pikeun sensor Freestyle Libre 14 dinten. Harga dua $ 130-sareng SC, kuring mayar $ 63 kanggo dua. Hatur nuhun, SingleCare!

Anjeun tiasa milih téks, email, atanapi nyetak kupon nyalira tina Halaman wéb SingleCare atawa nyungkeun kartu fisik pikeun dikirim ka anjeun, janten anjeun tiasa sacara gampil nyandak sensor Freestyle Libre anjeun di salah sahiji apoték pasangan kami, anu kalebet:CVS, Walmart, Kroger, Walgreens, Target, Ubar Longs, Fry's, Kroger, Rite Aid, sareng Duane Reade.Pikeun mariksa tabungan, anjeun ngan saukur kedah ngetik dina kode pos anjeun pikeun kéngingkeun apoték caket anjeun sareng nyaluyukeun jumlahna (upami anjeun milari nyalira sareng sobat atanapi anggota kulawarga).



Upami anjeun hilap atanapi henteu gaduh waktos kanggo milarian sateuacanna, anjeun ogé tiasa nyungkeun apotéker anjeun pikeun ngirining sadaya pilihan di loket.

Kuring nganggo SingleCare dinten ayeuna pikeun anu munggaran sareng kuring nganuhunkeun pisan kuring terang ngeunaan anjeun. Dokter kuring nempatkeun kuring kana FreeStyle Libre 14-day Glucose Monitoring System sareng asuransi kuring moal mayar nanaon. Biaya pikeun kuring pikeun dua sensor 14 dinten nyaéta $ 130, tapi ku kartu SingleCare, kuring ngan ukur kedah mayar $ 62. A hemat badag.

Gabung jutaan jutaan tabungan rébuan ubar ku SingleCare. Anjeun bakal tiasa kéngingkeun paling seueur tina harga énggal dina situs urang . Tabungan senang!